Lukin307CC Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 Ahojte, chtěl bych se zeptat, jestli by mi byl ochoten a schopen někdo poradit. 1) Na palubáku mi to ukazuje teplotu o cca 7-10 stupňů než ve skutečnosti je a už to tak je od doby co to auto mám cca rok, takže jsem se to rozhodl řešit. Čím to může být (spětné čidlo)? A kde je případně umístěno. 2) Když zaklapnu tempomat. tak by mě zajímalo, jestli je nějaká kontrolka a nebo něco co ukazuje že je zapnutej. Mám 307CC r.v. 2004 Díky moc za každou radu. Citovat
ferinko2 Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 Musíš udať aký máš v tom motor,najlepšie VIN Citovat
307rg Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 Na tempomat nie je žiadna kontrolka ale rozdiel je citeľný takže ani ju netreba, a samozrejme zošliapnutím spojky alebo brzdy sa okamžite vypne. Citovat
Lukin307CC Odesláno 9. květen 2017 Autor Odesláno 9. květen 2017 Motor mám 2,0 16V a 190k. VIN v tuhle chvíli nevím. JJ to vím, že je to hned poznat a nebo ho vypnu bočním tlačítkem, ale z ostatních aut jsem zvyklý, že tam je kontrolka tak jsem se chtěl jen zeptat. Nělde v manuálu jsme se dočetl, že to některý modely umí ukazovat zaklapnutou teplotu, ale to můj model asi neumí. A co s tou venkovní teplotou napadá vás něco? :-) Citovat
pajas502 Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 (upraveno) Čidlo venkovní teploty KO, je schovaný v zrcátku u spolujezdce. Řešilo se to tady tak použij vyhledávání Upraveno 9. květen 2017 uživatelem pajas502 Citovat
P607Olda Odesláno 14. květen 2017 Odesláno 14. květen 2017 Teplota: nejjednodušší je vyměnit čidlo za nové, správné, asi za 700 Kč. Existují i náhrady, ale nemusí ukazovat přesně, musíš je ochránit proti vlhku, atd., prostě starosti navíc. Tempomat: indikaci pak měla auta s vícefunkčními displeji uprostřed u tachometru. U starších, které mají displej pod čelním sklem, tato funkce nebyla indikována. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.