Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chtěl bych se zeptat, jestli by mi byl ochoten a schopen někdo poradit. :)

1) Na palubáku mi to ukazuje teplotu o cca 7-10 stupňů než ve skutečnosti je a už to tak je od doby co to auto mám cca rok, takže jsem se to rozhodl řešit. Čím to může být (spětné čidlo)? A kde je případně umístěno.

2) Když zaklapnu tempomat. tak by mě zajímalo, jestli je nějaká kontrolka a nebo něco co ukazuje že je zapnutej.

Mám 307CC r.v. 2004

Díky moc za každou radu.

Odesláno

Na tempomat nie je žiadna kontrolka ale rozdiel je citeľný takže ani ju netreba, a samozrejme zošliapnutím spojky alebo brzdy sa okamžite vypne.

Odesláno

Motor mám 2,0 16V a 190k. VIN v tuhle chvíli nevím. JJ to vím, že je to hned poznat a nebo ho vypnu bočním tlačítkem, ale z ostatních aut jsem zvyklý, že tam je kontrolka tak jsem se chtěl jen zeptat. Nělde v manuálu jsme se dočetl, že to některý modely umí ukazovat zaklapnutou teplotu, ale to můj model asi neumí. A co s tou venkovní teplotou napadá vás něco? :-)

Odesláno (upraveno)

Čidlo venkovní teploty KO, je schovaný v zrcátku u spolujezdce. Řešilo se to tady tak použij vyhledávání 

Upraveno uživatelem pajas502
Odesláno

Teplota: nejjednodušší je vyměnit čidlo za nové, správné, asi za 700 Kč. Existují i náhrady, ale nemusí ukazovat přesně, musíš je ochránit proti vlhku, atd., prostě starosti navíc.

Tempomat: indikaci pak měla auta s vícefunkčními displeji uprostřed u tachometru. U starších, které mají displej pod čelním sklem, tato funkce nebyla indikována.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...