Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
  • O 6 let později...
Odesláno

Zdary všem.

Náhodou jsem objevil tuhle debatu.

Po zkouknutí i NE-Franouz diskuzí jsem našel jednu velikou shodu.

Peugeot 406 Facelift byl všude uznávanej jako nejhezčí Peugeot, kterej kdy opustil francouzký výrobní linky.

Takže jakýkoliv tunění exteriéru (nárazníky, mamutí křídla a podobný nesmysly) jsou jen bastlení (snad mimo 406tky z filmů Taxi Taxi - ovšem Daniel byl extrémista:D ).

Je to jako by jste chtěli něco domalovat na originálu Mony Lisi.

Jedinej styl co se ohledně tuningu může použít je decentní DUB-style. Rozumný, pěkný kola, zvelebení iteriéru nějakou tou kůží, dřevem, audio nebo sklopný LCD pro mrňata na dlouhy cesty. Ale to je maximum. Mrační kapoty u už takhle dost nasranýho výrazu masky je čistokrevnej nesmysl. Pak vzniknou z lamp jen světelný proužky co se používaly na autech za války. Ovšem za uplně jinym účelem než kvůli vzhledu.

Prošel jsem si dlouhou cetu tuningem od bastlení doma v garáži s první 120tkou, přes stavby hudby, tunění sporťáků, stavby replik závoďáků až po úpravy offroadů, takže si dovolim říct, že už mám něco zasebou. Ale i já jsem zastáncem toho, že 406tku překopávat je prostě blbost, protože tohle vozítko se chlapců z Francie sakra povedlo.....

[upravil dne 14/4/13 02:51 od Martens]

Guest servisman
Odesláno

Martens to už víme dávno,proto nikdo neodpovídá na příspěvek z roku 2006 :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...