Stříbrňák Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 Zdravím všechny příznivce A žádám Vás všechny o radu. Koupil jsem si 307 SW, 2007 1.6HDi Chtěl bych vymazat průměrnou spotřebu, abych tam měl pouze své čísla. Abych si mohl zjistit průměrnou spotřebu při jízdě po okreskách do práce a následně po dálnici 550km domů. Mohu si to nějak nastavit? Nebo to jde vymazat pouze přes diagnostiku? Předem děkuji za rady! Citovat
pavelu96 Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 (upraveno) Podrž déle tlačítko pro přepínání mezi obrazovkami palubního PC na obrazovce kterou chceš vynulovat - blikne to a zobrazí se jen čárky. Tlačítko na páčce stěračů... Upraveno 6. květen 2017 uživatelem pavelu96 Citovat
Stříbrňák Odesláno 6. květen 2017 Autor Odesláno 6. květen 2017 Před hodinou, pavelu96 napsal: Podrž déle tlačítko pro přepínání mezi obrazovkami palubního PC na obrazovce kterou chceš vynulovat - blikne to a zobrazí se jen čárky. Tlačítko na páčce stěračů... Díky moc, odpoledne vyzkouším Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 Před hodinou, Stříbrňák napsal: Mohu si to nějak nastavit? Nebo to jde vymazat pouze přes diagnostiku? Předem děkuji za rady! a navod k obsluze si zajiste cetl ze ?? Citovat
Míla72 Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 (upraveno) Zde: http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ Vyber 307 SW s tvým ročníkem. Záložka VÁŠ PEUGEOT 307 SW PODROBNĚ / PALUBNÍ POČÍTAČ a jsi tam. Upraveno 6. květen 2017 uživatelem Míla72 Citovat
Stříbrňák Odesláno 6. květen 2017 Autor Odesláno 6. květen 2017 před 3 minutami, Havlicek.Lukas napsal: a navod k obsluze si zajiste cetl ze ?? Návod k obsluze nemám. Našel jsem nějakou příručku online, ale tak hrozně obecnou, že jsem z ní vlastně ani nic nevyčetl. Jen že se ovládá počítač ovládá přes rádio, ale tam je taky jen nastavení času a jednotek. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 (upraveno) tak se do toho navodu koukni poradne 76_77_307-TC-ED02-2001.pdf Upraveno 6. květen 2017 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.