Přejít na obsah

Stříbrňák

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Vše od uživatele Stříbrňák

  1. Zdravím, jezdí někdo s třistasedmou SW se třemi autosedačkami? Vejdetese normálně? Díky
  2. Stříbrňák

    P 307SW Ostřikovače

    Mě to dělá taky. 307SW 2007 1.6HDi. Při pozorování jsem si všiml, že se to spouští většinou při použití blikru.
  3. Dnes mi přišla couvací kamerka na propojení se zpětným zrcátkem se zabudovaným displejem. Prošel již někdo touto "očistou "? Jen jsem si dnes odstranil plasty z pátých dveřích a zítra se na to snad vrhnu. Tak kdyby měl někdo nějaké nápady, či připomínky. Sem s nimi. Krásný víkend!
  4. Stříbrňák

    Jak a za kolik Vam jezdi?

    Jestli se můžu vmísit, tak mě papá šestnáctistovka 7-7.3l/100 km. Ale největší podíl na cestách má německá dálnice téměř 500km při 170km/h. V Česku to bývá o litr méně.
  5. Zdravím, zkusím dotázek, kdyby s tím měl někdo náhodou zkušenost, nebo třeba o tom něco slyšel.. Zlobívá mě elektrika.. Přepíná se mi rádio z CD na rádiové stanice. Vždy jen na pár vteřin a naskočí to zpět. To bych se nedivil, kdyby se rádio přehřívalo, protože přehrávaná CDéčka jsou dost teplá, ale teď to co mi vadí. Z ničeho nic se mi začne odstřikovat zadní stěrač i se stíráním. Někdy jen tak decentně, akorát, že to i uvítám, ale někdy to odstřikuje docela dlouho a náplň do odstřikovačů pěkně mizí. Takže kdyby někdo věděl, budu rád když mě někdo přiučí.
  6. Jako hrdý vlastník 307ky SW (i když mě zlobí, ale podle mě krásné auto) musím taky přiznat, že volant docela dost vibruje kolem rychlosti 130. Zajímavé je, že při vyšších rychlostech ani náznak vibrací. V Německu jezdím 170 a vůbec nic se neděje
  7. Krásně přehledný návod Jen se chci zeptat, zda při výměně samotných destiček musím sundat i kalibr, nebo se z něj jen destičky vypáčí, nacvaknou nové a přidělají se zpět čelisti a hotovo?
  8. Návod k obsluze nemám. Našel jsem nějakou příručku online, ale tak hrozně obecnou, že jsem z ní vlastně ani nic nevyčetl. Jen že se ovládá počítač ovládá přes rádio, ale tam je taky jen nastavení času a jednotek.
  9. Díky moc, odpoledne vyzkouším
  10. Zdravím všechny příznivce A žádám Vás všechny o radu. Koupil jsem si 307 SW, 2007 1.6HDi Chtěl bych vymazat průměrnou spotřebu, abych tam měl pouze své čísla. Abych si mohl zjistit průměrnou spotřebu při jízdě po okreskách do práce a následně po dálnici 550km domů. Mohu si to nějak nastavit? Nebo to jde vymazat pouze přes diagnostiku? Předem děkuji za rady!
×
×
  • Vytvořit...