Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím může mi někdo poradit podle mého VIN jaké mám relé žhavení? Vizuální kontrolou jsem objevil pouze toto které je pod plynem.Moc děkuji.Jestli to je opravdu relé žhavení ???

vin   VF38ERHYF81646634

rele.jpeg

Odesláno

originál v autě mám G.CARTIER  51 25 002    96 404 696 80 12V    myslímže to je asi stejné jen jiný výrobce ???  děkuji za potvrzení abych neobjednal něco blbě díky

Odesláno (upraveno)

Jako náhrada se dávalo i  5981.38 , tak hledej podle těch OEM čísel

Máš jistotu , že je to relé v háji ? Zase tak často ty relátka neodcházely , víc problémů dělalo jejich napájení a ovládání

Upraveno uživatelem jarokare
Odesláno

To právě nevím přesně, jelikož nejsem odborník :-( byl jsem u kamaráda a diagnostika hlásila relé předehřevu je odpojene. Tak stále pátrám kde je chyba :-(

Odesláno

Nevím jak jsi technicky zdatný , ale můžeš změřit napájení toho relé - na pin č.4 by mělo být trvalé + a na pin č.5 kostra . Piny 1 , 2 , 6 , 7 jsou vývody na žhavící svíčky . Ty žhavky taky změřte jednu po druhé , když bude mít jedna zkrat , tak to taky nebude žhavit

Odesláno

Do relé prúd (presnejšie napätie) pôjde stále aj pri vypnutom motore je napájané cez maxi poistku alebo napriamo od baterky.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

JAROKARE .

V 10. 5. 2017 at 21:24, jarokare napsal:

Nevím jak jsi technicky zdatný , ale můžeš změřit napájení toho relé - na pin č.4 by mělo být trvalé + a na pin č.5 kostra . Piny 1 , 2 , 6 , 7 jsou vývody na žhavící svíčky . Ty žhavky taky změřte jednu po druhé , když bude mít jedna zkrat , tak to taky nebude žhavit

Zdravím a ještě jednou se obracím o pomoc s radou ohledně žhavení. Dle tvého návodu mi kamarád proměřil napětí co jde do relé a napětí do relé jde. Měřeny byli i žhavící svíčky ,měli všechny hodnotu 0,03 Ohm. Takže to asi opravdu vypadá na špatné relé.co myslíš ?? děkuji

Odesláno

Ahoj , u těch svíček bych spíš změřil , kolik berou proudu - mělo by to být něco kolem 15A . Měření ohmmetrem je takový nijaký , neodhalíš tím zkrat svíčky nebo kabelu ...

Jinak bych ještě zkusil to tvoje relé v jiným autě - jestli tam nepůjde , tak je to jasný

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...