Tom8 Odesláno 3. září 2023 Odesláno 3. září 2023 Tak jsem se na vyzbrojil vašimi radami, youtubem a dalšími znalostmi a nakonec to bylo easy. Naštěstí jsem si všiml o při na slunci špatně čitelném displayi, že svítí symbol kufru. Promačkal jsem ručně spínač (ne roletku, ale spínač v zámku kufru) a vše funguje zase jak má. Budu to asi ještě muset zkontrolovat a prostříknou, ale závada identifikována. Jsem zvědavý, co mě čeká se střechou příště. Není tu někdo z Prahy, kdo by se chtěl potkat a případné další závady (a že určitě přijdou) řešit společně? jinak pro pochopení celé problematiky střechy doporučuji toto video - názorné a logické pro pochopení toho, co všechno se tam děje: Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
petr1434 Odesláno 5. září 2023 Odesláno 5. září 2023 Čaute všetci, mám problém Peugeot 206cc 2003. Keď chci dať dole strechu a zapomenu zatvoriť clonu v kufri a zmačknu tlačidlo strechy tak sa ozve signál že som zabudol ju natahnut tak to spravím sednu do auta odblokuji haky na streche zmačknu tlacidlo strechy a nič ani okna se nedaj dolu ani nepipne. Už si neviem rady. Poradí dakto? Citovat
Tom8 Odesláno 7. srpen 2024 Odesláno 7. srpen 2024 ještě malá poznámka k pípání střechy - nedocvaklý mikrospínač. Střecha mi nešla kvůli "otevřenému" kufru. Tak jsem hledal a na na mikrospínači byla nalepená izolepou nějaká plastová vložka, protože při zavření víko kufru switch nedocvaklo. Vložku jsem odstranil, povolil dva torxy, které drží zámek kufru (spínač je v tom zabudovaný), celý mechanismus vysunul o 3mm výš a je po problému - kufr se normálně zavírá a na spínači už není potřeba mít nic nalepeného. Jednoduché, práce na 3 minuty, ale přijít na to.... protože se to občas objevovalo i při jízdě po nerovnostech a blbě se to identifikovalo. někdy, jo, někdy ne... Tak jsem se jen chtěl podělit a třeba někomu ušetřit čas a hledání. Charlie 607, PaKr a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.