petan307SW Odesláno 1. květen 2017 Odesláno 1. květen 2017 Cau chlapi, nenasel jsem odpoved nikde na foru, tak zakladam nove tema. Nevim cim to je, ale kdyz mam nastartovano, zaradim zpatecku a vypnu a i vyndam klicek, motor stale bezi a bezi dokud nevyradim na neutral. Prosim o radu. Dekuji Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2017 Odesláno 1. květen 2017 skrat na svetlech zpatecky - jde ti to asi zpatky do BSI a ta udrzi vuz nastartovany kontrola svazku svetel popripade vlhkost nebo neco takoveho Citovat
petan307SW Odesláno 1. květen 2017 Autor Odesláno 1. květen 2017 Ne nemam Straki, ale je pravda ze jsem po rade Lukase zjistil ze mi nesviti zpatecka. Zarovka je dobra, takze nejspis sninac na prevodovce... Citovat
bohu.18 Odesláno 2. květen 2017 Odesláno 2. květen 2017 kamarade ted jsem taky resil ze mi nesviti zpatecka zarovka dobra tak jsem vzal zkousecku dal na kostru zaradil zpatecku zapl klicek a normalne mi jde proud do kabelu v konektoru ale pokud vratim konektor do toho panelu co jsou svetla tak zarovka nesviti nabizi se mi otazka nemuze byt spatny pouze ten panel co jsou v nem ty zarovky?? Citovat
petan307SW Odesláno 2. květen 2017 Autor Odesláno 2. květen 2017 Vezmu merak a zkusim to, i kdyz nechapu co by se na tom mohlo rozbit. Diky Citovat
bohu.18 Odesláno 3. květen 2017 Odesláno 3. květen 2017 no to jsme dva taky tomu nejak nemuzu prijit na kloub dej pak vedet co a jak jen ciste nahodou nemel by nekdo ten zadni panel do svetla na stary swecko okoli melnik treba jen na pujceni? Citovat
307rg Odesláno 3. květen 2017 Odesláno 3. květen 2017 Mne ten zadný panel so žiarovkami na mojom dosť blbol ale nie na spiatočke ale na svetle, jednoducho zlý kontakt. Stokrát som ho čistil, menil žiarovky a stále po čase prestalo svietiť. Momentálne cca 2 roky pokoj. Pozrieť treba aj konektory, ktoré sú náchylne korodovať a potom sa prepaľujú. Ale to asi nebude prípad petan307SW, tam to skôr vyzerá na skrat. Citovat
bohu.18 Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 V Tuesday, May 02, 2017 at 21:37, petan307SW napsal: Vezmu merak a zkusim to, i kdyz nechapu co by se na tom mohlo rozbit. Diky tak co jsi zjistil? Citovat
petan307SW Odesláno 6. květen 2017 Autor Odesláno 6. květen 2017 Vcera jsem to promeroval a nejde do toho stava. Ani do kabelaze, takze bude problem jinde. Ale mam spadeny na ridici jednotku. Posledni dobou mi pezotek trochu zlobi a diky mycce se mi rozsvecuje ESP, takze asi nekde natekla voda a neco se tam podelalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.