Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zrovna jsem si dneska říkal, že jsem dlouho nepotkal venku žádná zvířátka, tak dneska na pár kilometrech několik... Naštěstí žádné drama, jen klidné odběhnutí ze silnice.

Odesláno

Svítí ti to docela pěkně, ale vážně žádný drama (vzhledem k rychlosti) spíš taková demonstrace kamery (poslal bys když tak odkaz jakou máš?)  :) Já čekám kdy se objevím na nějakém videu > jezdím jak nukleární hovado :D 

Odesláno
před 10 hodinami, dagustino napsal:

Svítí ti to docela pěkně, ale vážně žádný drama (vzhledem k rychlosti) spíš taková demonstrace kamery (poslal bys když tak odkaz jakou máš?)  :) Já čekám kdy se objevím na nějakém videu > jezdím jak nukleární hovado :D 

Ani to drama být nemělo, spíš to bylo takové radostné, že jsem si říkal "Tady určitě někde bude srnka", vyjedu ze zatáčky a stojí uprostřed silnice :)

Kamera je DDPai M6 Plus, kupoval jsem ji v číně přes eBay, případně je na Aliexpresu, u nás distribuci tuším nemá. K obrazu a velikosti nemám moc výhrad, ovládání je jen přes smartphone app (nechtěl jsem tam mít displej), nevýhody jsou asi hlavně baterka místo kapacitoru a blbě řešený mikrofon - hovor v kabině téměř není slyšet, zato v poměru k tomu bere hlasitě motor a na rozbité silnici je slyšet hodně cvakání, předpokládám že to bude kvůli magnetickému držáku.

Jinak krizovek jako takových naštěstí moc nepotkávám, za poslední půlrok byla nejvyhrocenější asi tahle...

Odesláno
před 6 hodinami, Weri 605 napsal:

Ježiš co dělal..? :D asi bych se počůrala smíchy... To klopil woe, co..? :D 

To by mě taky zajímalo, co dělal. Prostě v klidu jel a pak si z ničeho nic zkřížil ruce nebo co a byl dole :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...