Sash Odesláno 16. duben 2017 Odesláno 16. duben 2017 Zdravím všechny. Mám k dispozici nějaké garáže v uzavřeném nyní už i střeženém areálu na Praze 6. Přeji si, vytvořit z nich centrum - technobázi, kde se dají dělat auta, ale i ostatní věci, dřevo, kovo, textil - čalounění, lakování, elektro, 3D tisky, technologie pro úsporu paliva, energií a dalšího. Hledám kamarády, kteří by si rádi někde něco udělali pro sebe, se kterými bychom si vzájemně pomohli tam, kde naše dovednosti potřebují vzájemnou pomoc. Nejde mi o rozložení nájmu, nebo snížení mých nákladů. V tomto ohledu, pomoc momentálně nepotřebuji. Kde já bych pro tuto chvíli pomoc uvítal? Tak kupříkladu, potřebuji pomoc zkušenějšího mechanika, který už rozebral a složil nějaký ten motor, případně by se mi hodil někdo, kdo to umí se svářečkou. To je však jen momentální příklad. Já také mohu nabídnout zase své znalosti a dovednosti. Rád bych vytvořil tým, který si dovede poradit s čímkoliv. Každý člen týmu tím získá a navíc bude mít k dispozici místo a zázemí, kde bude možné dělat si na svých projektech, sobě pro potěchu. Projekt je v počátku, proto nelze očekávat dílny jako z tunigových válek, ale společnými silami to není nemožné. Nadšence do aut vítám. Skeptici a pochybovači neztrácejte s námi čas a zaměřte se na ty, kdo s vámi budou chtít polemizovat o problémech, proč to nejde. Prosím ozývejte se jen vy s podobným snem, kteří chcete svůj sen skutečně prožít. Díky moc a mějte se stále lépe Sasha Citovat
oddie Odesláno 16. duben 2017 Odesláno 16. duben 2017 Nadšenec do aut sice už moc nejsem, ale příležitostný kutil ještě ano. Mohu občas přispět přítomností s nějakým nářadím (ponorná pila, horní frézka a dalších pár věcí na dřevo, malé COčko, velká flexa a nějaké nářadí na kov). Plus výhledově budu rozebírat jedno auto na díly, to je asi nejlepší učební a tréninkový předmět pro toho, kdo se chce něco přiučit. Kde v P6 to máš? Citovat
Sash Odesláno 16. duben 2017 Autor Odesláno 16. duben 2017 Ahoj díky za reakci. Areál je na P6 - Hanspaulka, Zlatnice. S tím rozebíráním by to šlo. Musím teď mimo PC ale večer budu online. mužeme to probrat. S Citovat
oddie Odesláno 16. duben 2017 Odesláno 16. duben 2017 Kdyztak v utery, jsem mimo civilizaci jen na mobilu. Citovat
PítrR Odesláno 17. duben 2017 Odesláno 17. duben 2017 Dobrý nápad, mohlo by to mít smysl. Rád přiložím ruku k dílu. Mám to jednu zastávku tramvají. Zvládám svářečku, autogen a nějaký zkušenosti s motorama a elektrikou také mám. Všechno si na autě dělám sám. P. Citovat
ChouLu Odesláno 17. duben 2017 Odesláno 17. duben 2017 Hoď mi do soukromky číslo, zavoláme si Citovat
Chip Odesláno 17. duben 2017 Odesláno 17. duben 2017 Bych se nekdy stavil na pokec. Par aut uz jsem rozebral a nektery i slozil. Uz se tim nezivim. Momentalne prostor ani naradi nepotrebuju. Bojuju spis s casem. Obcas se mi naskytne nejaky auto na rozebrani ci nerentabilni opravu (v servisu). Z naradi co mam je asi nejzajimavejsi pertlovacka brzdovych trubek jinak gola, hevery, kozy, stahovaky pruzin, hobby COcko atp. Citovat
Sash Odesláno 18. duben 2017 Autor Odesláno 18. duben 2017 Ahoj všem díky za reakce hledal jsem na Tuningfóru.cz, ale nikdo nechce nic dělat. Jsem rád, že tady je zájem o to něco si udělat na svý káře, případně vytvořit si nějaké zázemí. Pokud bude zájem možnost útočiště tady je. Nechci z nikoho tahat prachy, jde mi o to, že víc lidí, víc dovede a všichni mohou získat. Pokud vás něco bude zajímat o Centru (dílna) ptejte se, dotazy rád zodpovím. Kdo bude chtít může se přijít podívat. Pokud se mu bude Centrum líbit, třeba něco společného vytvoříme, ale hlavně chtěl bych, aby lidi měli hned možnost dělat si na svém, budování je fajn, ale mělo by to být pro lidi. S Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.