Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ovládání topení


Olin74

Recommended Posts

Mám problém s ovládáním topení a chlazením. Po nastartování a zahřátí motoru, topení normálně chladí, ve všech směrech. Po přidání teploty, to rovnou topí naplno. Po snížení teploty nebo vypnutí topení to pořád topí. Musím vypnout motor, pak znova nastartovat a nechat vypnuté topení a pak to opět fouká studené. Již jsem zakoupil nové ovládaní topení a ventilace, které jsem vyměnil a stále problém přetrvává. Jedná se o vozidlo P306, rok 95, motor 2.0i 89kw, s klimou a elektrickým ovládáním vnitřní cirkulace vzduchu. Jediné co se ovládá lanky je určení foukání vzduchu na okna , nohy, nebo do prostoru kabiny. Na starém ovládání jsem našel na štekru opálený kontakt. S pohledu ze zadní strany je to horní levý pin.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ovládání topení jsem vyměnil jelikož předchozí majitel mi tvrdil, že vyměnil ventilátor topení za nový. Ano, po kontrole, jsem našel pod palubkou nový ventilátor od autokelly značky satrline :-)

Ale auto bud topí nebo nebo chladí. Nic mezi tím. 

Když mám nastaveno na studený vzduch a chci si během jízdy zatopit, tak to musím dát na maximu, topí to jak šílené, pokud chci na teplotě ubrat, tak to již nejde. Musím vypnout motor chvíli počkat, dát topení opět na studený vzduch, nastartovat a ted to fouká jen studené. Přidám na teplotě topení a nic, aby to topilo, tak to musím dát na maximum a opět topí jak šílené. Takže se v autě nedá vydržet a musím auto chcípnout, počkat a opět nastartovat s ovladačem na studený vzduch. A tak pořád dokola. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...