Přejít na obsah

Olin74

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

O uživateli Olin74

  • Datum narození 7. září

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Most
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Olin74's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

3

Popularita

  1. Olin74

    ovládání topení

    Kde najdu snímač vnitřní teploty. A jak se nejlépe dostanu na ty klapky a motorky co je ovládají.
  2. Olin74

    DO central nefunguje

    Kufr to nezamkne možná proto, že jsou někde v ohybu zlomené dráty. To dělalo mě u kufrového modelu, musel jsem rozříznout kabelový svazek a našel jsem zlomený modrý drát. Drát jsem opravil a zaizoloval. Kufr se od té doby zamyká centrálně společně se všemi dveřmi. Dálka může být nefunkční kvůli elektronice v klíčku nebo spíš mikrospínač na elektronice v klíčku. Pouze výměna baterek již pak nestačí.
  3. Olin74

    ovládání topení

    Pokud se stalo něco podobného i někomu z vás nebo vás napadá, kde je závada, tak prosím o radu. Dík.
  4. Olin74

    ovládání topení

    Ovládání topení jsem vyměnil jelikož předchozí majitel mi tvrdil, že vyměnil ventilátor topení za nový. Ano, po kontrole, jsem našel pod palubkou nový ventilátor od autokelly značky satrline :-) Ale auto bud topí nebo nebo chladí. Nic mezi tím. Když mám nastaveno na studený vzduch a chci si během jízdy zatopit, tak to musím dát na maximu, topí to jak šílené, pokud chci na teplotě ubrat, tak to již nejde. Musím vypnout motor chvíli počkat, dát topení opět na studený vzduch, nastartovat a ted to fouká jen studené. Přidám na teplotě topení a nic, aby to topilo, tak to musím dát na maximum a opět topí jak šílené. Takže se v autě nedá vydržet a musím auto chcípnout, počkat a opět nastartovat s ovladačem na studený vzduch. A tak pořád dokola.
  5. Olin74

    ovládání topení

    Nemyslím si to a proto se ptám, kde jí najdu. Je to ta součást skrytá ve ventilátoru topení?
  6. Olin74

    ovládání topení

    Poradíte kde najdu řídící jednotku topení a klimatizace? Jedná se automatickou klimatizaci P306 rok 95. Dík
  7. Olin74

    peugeot 306 kolisani otacek

    Zkusil bych řádně prohlédnout veškeré podtlakové hadice. Mě takto přisával motor falešný vzduch. Měl jsem prasklé cca tři hadice, tak že to nebylo pouhým pohledem vidět. Vše jsem odhalil, když jsem jednu po druhé sundal a vždy řádně překontroloval. Prasklé jsem vyměnil za nové, včetně sponek. Potom se otáčky velmi srovnali.
  8. Mám problém s ovládáním topení a chlazením. Po nastartování a zahřátí motoru, topení normálně chladí, ve všech směrech. Po přidání teploty, to rovnou topí naplno. Po snížení teploty nebo vypnutí topení to pořád topí. Musím vypnout motor, pak znova nastartovat a nechat vypnuté topení a pak to opět fouká studené. Již jsem zakoupil nové ovládaní topení a ventilace, které jsem vyměnil a stále problém přetrvává. Jedná se o vozidlo P306, rok 95, motor 2.0i 89kw, s klimou a elektrickým ovládáním vnitřní cirkulace vzduchu. Jediné co se ovládá lanky je určení foukání vzduchu na okna , nohy, nebo do prostoru kabiny. Na starém ovládání jsem našel na štekru opálený kontakt. S pohledu ze zadní strany je to horní levý pin.
×
×
  • Vytvořit...