Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás, přetože jsem kdysimechanik, tak po koupi olej.filtru OE667/1 (pro P207 D r.v. 2007 obsah 1400 ccm) po několika pokusech jsem jej vůbec nenašel.

Čtu tady jaký klíč a jak povolit, ale kde je - ne a ne najít.

Mohl by mi pls někdo poslat nějaký odkaz na fotku, obrázek a pod?

Děkuji za pochopení

Slatored

Odesláno

slatored

pokud jsi vyučený mechanik a nemůžeš najít olej. filtr, je dobře, že se věnuješ něčemu jinému :), nezlob se, musel jsem

šestihran na víčku je na 27 klíč, nejlepší je na to Golovka

Odesláno

Jen na vysvětlenou: Je mi 72 a psal jsem, že jsem  "kdysimechanik", Vyučený nejsem a v autodílně jsem dělal před 40-ti lety.

To byla auta ještě "dřevěná". Jo a že nejsem automechanik jsem už opravdu rád. Díky jj

Odesláno

Teď jsem to nějak "rozjel" - omlouvám se a už jsem tu zas:

Včera jsem ten olej bez problémů vyměnil, ale zase se vyskytl zádrhel:

Na tom filtru je takový výstupek s těsnící gumičkou a já si při vytahování nevšiml, kterým směrem byl.

Bylo tam špatně vidět,  ale zdálo se mi, že uvnitř je otvor přesně dole. Tak jsem tak nový filtr nastavil a zašrouboval.

Teď mi to ale leží v hlavě a bojím se, jestli jsem neudělal něco proti něčemu špatně.

Stane se něco, jestli jsem ten filtr dal špatně, nebo to mám zase vymontovat a s baterkou pořádně prohlédnout a nastavit?

Omlouvám se, že stále otravuji - dělal jsem to na Peugeotu poprvé a u něj je všechno nějak jinak a jinde, než jsem byl zvyklý - příště už budu vědět.

Děkuji

jj

Odesláno (upraveno)

filtr jde tím výstupkem dolů, ve filtrboxu je otvor, do kterého musíš filtr výstupkem vložit, mám fotku, počkej chvíli

P8220013.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...