MilanCz Odesláno 25. březen 2017 Odesláno 25. březen 2017 Zdravím chlapi. Mám dotaz ohledně výměny airbagů. Co vše se musí vyměnit pokud mi vyletí airbag ve volantu a palubní desce? (samozřejmě airbagy i s palubkou). Pyropásy? Čidla nárazu? Řídící jednotky? Kontrolka airbagu sama zhasne pokud je vše v pořádku a funkční? Díky. Milan. Citovat
jarokare Odesláno 25. březen 2017 Odesláno 25. březen 2017 Oba pytle , pyropasy a jednotka (ta se dá oživit) , může být ještě poškozený kroužek pod volantem ... Citovat
MilanCz Odesláno 28. březen 2017 Autor Odesláno 28. březen 2017 Vyměnil jsem airbagy, pyropasy, řj. Nicméně kontrolka stále bliká. Co senzory nárazu? Díky. Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2017 Odesláno 30. březen 2017 V 28. 3. 2017 at 16:09, MilanCz napsal: Vyměnil jsem airbagy, pyropasy, řj. Nicméně kontrolka stále bliká. Co senzory nárazu? Díky. vsak je nahore v prispevcich napsano, ze musis vymenit i jednotku (pod stredovym tunelem u rucni brzdy), nebo ji nechat softwarove reaktivovat. Senzory narazu nejsou, senzor je v te jednotce. Citovat
MilanCz Odesláno 30. březen 2017 Autor Odesláno 30. březen 2017 Před hodinou, Ferry napsal: vsak je nahore v prispevcich napsano, ze musis vymenit i jednotku (pod stredovym tunelem u rucni brzdy), nebo ji nechat softwarove reaktivovat. Senzory narazu nejsou, senzor je v te jednotce. Taky to mám napsané, že jsem ji měnil - řj (řídící jednotku)... Zajedu ještě na diagnostiku a uvidím... Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2017 Odesláno 30. březen 2017 (upraveno) aaa, pardon, "RJ" jsem prehledl. A z ceho byla ta jednotka? nemela v sobe zavadu ? V tom pripade jedina ta diag, no Upraveno 30. březen 2017 uživatelem Ferry Citovat
jarokare Odesláno 30. březen 2017 Odesláno 30. březen 2017 Jestli byla z jiného vozu , tak může být jinak nakonfigurovaná - boční airbagy atd.... Citovat
MilanCz Odesláno 30. březen 2017 Autor Odesláno 30. březen 2017 Byla z jiného vozu, taky ze 406ky. Zkusím tu diagnostiku a uvidím.. Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 bocni airbagy jsou u 406 na svem vlastnim okruhu a jsou nezavisle na RJ prednich airbagu, v tom problem nebude, tam bude teda spis problem, ze jednotka neni stejneho typu, mely by byt stejna cisla, pripadne alespon rok vyroby, aby to nebyla verze ze stareho modelu, pripadne novy model neMUX vs. MUX Citovat
jarokare Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Ferry , ono právě v roce 2001 se to lámalo , ty starší typy to měly , jak říkáš - nezávislou jednotku na boční pytle , ale pak už byly všechny airbagy v jedný jednotce . Jde o to , jakou jednotku tam měl a jakou sehnal ... Citovat
MilanCz Odesláno 11. duben 2017 Autor Odesláno 11. duben 2017 Sehnal jsem stejnou jednotku, jen o 2 roky starší. Diagnostika ukázala chybu ve spínači airbagu spolujezdce... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.