Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec Pežoťáci.

Mám takovej asi hloupej dotaz, ale jak poznám je li v nádobce na chladící kapalinu správné množství? Žádné MIN MAX tam nejsou, a uvnitř hrdla je cosi napevno přidělané, zkrz co není do nádobky vidět. Díky za pomoc, nerad bych to uvařil: :-)

IMG_20170318_195601.jpg

Odesláno

řekl bych, že podle fotky to máš OK, to žluté v hrdle by mělo být zároveň s hladinou, navíc 406ka má el. čidlo hladiny, takže bys měl hned vidět na přístrojovce, že máš málo vody...

Odesláno

Právě, že když pomačkám dole hadici ke chladiči, tak se mi ten zvuk z tý nádobky zdá takovej chrochtavej, jako by tam vody bylo málo.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahoj. Prosím o radu. Po nastartování mi chvíli svítí kontrolka stavu chladicí kapaliny, která po ujetí cca 5 km zhasne. Vody v nádržce je dost. Přisuzuji to vadnému čidlu snímání hladiny. Dá se toto čidlo vyměnit nebo musím sehnat celou nádržku?? Díky za radu.

Odesláno

pokud se ptáš na tu 406 1.9TD z roku 1997 v podpisu, tak je do nádobky jen nastrčené přes gumový kroužek, který čidlo těsní, vypadá to na připojení typu ,,bajonet''--otočit o 90 stupňů a vytáhnout :myslim,OEM čidla je 130689 za hezkých 1455 Kč v pežotě

Odesláno

JJ. Je to ta 406. Zkusím na to mrknout, ale takovou láci za nové dávat nebudu. To to radši nechám tak. V každém případě díky za info. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...