Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Přestalo mi fungovat podsvícení displeje zobrazující čas a teplotu.

Zkoušel panel někdo rozebírat? Jaké jsou tam žárovky a kolik? Abych to nemusel rozebírat na dvakrát.

Je na pozici 4 (viz servisbox) ta žárovka? Jaký je to typ? Nedohledal jsem.

Díky za rady

405_panel.jpg

Panel.JPG

Upraveno uživatelem Petrikj
Odesláno

W3W to určitě není, ta je stejně velká jako W5W. Bývají to celoskleněné bezpaticové žárovky 1,2 W. Jsou běžně k sehnání (používaly se např. ve Favoritu). Ovšem otázka je, zda ta žárovka je demontovatelná z držáčku. U některých peugeotů jsou samostatné zárovičky a u některých je zárovička neoddělitelnou součástí držáčku. Nejlepší je demontovat displej a podívat se.

Odesláno

myslis taketo ???

boli typy ze sa dali vybrat z toho drziaka, a boli take, co sa vybrat nedali.

Resp boli priletovane, ale po odstiknuti kliestami sa to da vybrat. Mam ich doma asi 10 prerobenych na LED.

https://www.svetziaroviek.sk/svetziaroviek-sk/eshop/18-1-Auto-ziarovky-obrysove-smerove/102-4-W1-2W-T5-W2x4-6d-12V/5/103780-Ziarovka-W1-2W-12V-1-2W-T5-WB-T5-W2X4-6d

Najlesie je aj tak vybrat a podla toho kupit, lebo mozu byt aj tie klasicke velke, co idu napr do obrysoviek.

napr .

https://www.svetziaroviek.sk/svetziaroviek-sk/eshop/18-1-Auto-ziarovky-obrysove-smerove/107-4-W5W-T10-W2-1x9-5d-12V-hal

staci si len vybrat

Odesláno

Opraveno!!! Obě žárovky byly poškozené. Zabralo mi to celý den. Jen dostat z auta středovou konzolu s loketní opěrkou byl boj.

Typ žárovky je: OSRAM 12V 1.2W W2x4,6d v Kelly jedna za 12 Kč :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...