Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravim pani ma tu niekto pristup do peugeot service boxu? potreboval by som zisti poziciu RJ Korekcie dynamiky svetiel,

Upraveno uživatelem Shawan
Odesláno (upraveno)

Nič v zlom,ale aspon by si mohol napísať o akom vozidle sa chceš baviť,najlepšie VIN vozidla......možno sa niekto nájde,kto má prístup k serviceboxu......:myslim

P.S. Vitaj v klube

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

Myslím, že ohledně ServiceBoxu už je tady vláken až až, možná nebylo nutné zakládat nové ...

Odesláno (upraveno)

Vidim ze odbornici sa tu vždy najdu :) ako si prišiel nato že ked mas halogeny nemas Rj korekcie dynamiky? :) a natavenie svetiel co mas v kabine ti riadi co? 207 s dosvetlovanim zakrut maju tiez halogeny :) a taktiez maju RJ korekcie :) , páni Ja som sa pytal ci mi vie niekto poslat printscreen so servisboxu :) nepotrebujem rady 

Odesláno (upraveno)

207 s halogenem to ma pod volantem
207 s xenonem to ma za BSM - neboli pojistkovkou v motoru

PS: dynamicka korekce je to ze ti svetla samy nastavujou vysku svetel
to co myslis je corner system a ten se ridi podle polohy volantu takze pod volantem mas snimac

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Shawan : Jestli myslíš , že přepínač pod volantem je řídící jednotka tak potom jo , ale je to jenom přepínač , kterej ovládá motorky světel , nic jinýho tam není a kdybys tam podle toho vin měl natáčecí světlomety nebo přísvit , tak se tě zeptám , tak blbej zas nejsem

Upraveno uživatelem jarokare
Odesláno

jarokare - ja na VIN necumel jen pisu co vim
Shawan - beru C4 s xenony ktera ma snimac natoceni volantu do VINka sem necumel co to auto ma nebo ne
ale da se rict ze ani jeden nemame poneti co v aute vlastne je - jenze ja ze sebe nedelam "debila"

Odesláno (upraveno)

ANo posiela ho do BSI a bsi ho posiela do Dynamic headlamp correction ECU co je v preklade RJ korekcie dynamiky svetiel :) .  a posiela potom "signal" do svetiel ktore sa pri natoceni dolava ci do prava zapinaju :)

Odesláno

S vážnymi obavami na reakciu zakladateľa vlákna vkladám tento obr.z Autodata

Zároveň sa ospravedlňujem,že v serviceboxe takéto umietnenia nie sú.

Dúfam,že nebudem ukameňovaný,za názor,že zakladateľ vlákna bude prínosom pre tento klub svojími znalosťami...... samozrejme,keď sa troška ukludní a bude si vážiť toho,že sa mu niektorí členovia snažia pomôcť.

207.jpg

Odesláno

No tvl. 

Snimac natoceni volantu ma kazde auto s esp,  ne jen s el servem.

Jestli chapu dobre chces si dodelat prisvit do zatacky?

Jestli ano,  musis mit esp, povoleno pres diagnostiku a osazeny konektor svetel vsema pinama. Jinak smolik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...