Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Páčku jsem objednal z českého e-shopu, vyšla na 648,- vč. pošt., minulí týden jsem ji vyměnil, vše funguje, cca 45 min.(vč. 2 cigaret) práce, komplet, je to brnkačka, no až na to sundání bagu.   Známému taky blbne, tak mu dnes říkám ať ji objedná, že ji vyměníme a má klid, už  vím jak  na ten airbag , to je největší zdržení 😡, a on super,  protože se ptal v Zábřehu a tam páčka s prací za ...😮 . Takže není třeba čekat než přijde z Číny, když někdo spěchá jako já, už se mi vypínaly sami i potkávačky a to po tmě není sranda, tak je doma za dva dny od obj., vymontovat z auta, rozdělat COM, vyčistit všechny kontakty, vyměnit páčku a namontovat zpátky zvládne každej kdo umí držet v ruce šroubovák. A ještě si budu dělat prču z toho známýho, až s tím přijede, jestli mi dá půlku z tě ušetřených čtrnácti stovek.

Odesláno

Tož když má někdo šikovný ruce, ne nadarmo se mluví o zlatě ... Já jsem byl zas v servisu, prozměnu senzor chladicí kapaliny (taky z Číny - borec mi onehdá řekl, že to tady ani nemá v katalogu, WTF?), tak jsem poprosil, jestli můžou to (ne)vypínání blinkru omrknout, a tak teda prej je to problém přímo v tý páčce, že to volant při otočení procvakne správně ale páčka nevrátí. No, za devět dolarů (předkrizovejch, levnějších :-)) se s tím smířím, ušetřený čtyři kila proti těm 648 Káčé radši investuju do skutečný práce v tom servisu, než do toho shopu, co to beztak taky bere z Číny a jen přebaluje. No ale hlavněže už víme, kdo to příště bude potřebovat, že je to fakt takhle jednoduchý 😉

Odesláno

jo je to brnkačka, fakt na to nemusej bejt nějak šikovný ruce. přebal z číny je to stopro, ale mají ho tu a já to musel řešit rychle.

k tomu nevypínání, tak si myslím, že je  problém  i v tom protikuse na COMu, ta páčka má novou silnou pružinu a tak to troch víc vázne, vetší odpor, toho jsem si všiml hned při srovnání nové a staré páčky, když jsem si je tu zkoušel na stole vedle sebe,  já jsem všechno navalil vazelínou a vypíná volantem zatím bez problému, jen při takovém tom bliknutí (ne úplně zaplej blinkr) při předjíždění mi zůstane někdy blikat a to mě právě utvrzuje v tom, že je chyba v tom protikusu, než si to časem sedne, obrousí se staré s novým

Odesláno

jo je to brnkačka, fakt na to nemusej bejt nějak šikovný ruce. přebal z číny je to stopro, ale mají ho tu a já to musel řešit rychle.

k tomu nevypínání, tak si myslím, že je  problém  i v tom protikuse na COMu, ta páčka má novou silnou pružinu a tak to troch víc vázne, vetší odpor, toho jsem si všiml hned při srovnání nové a staré páčky, když jsem si je tu zkoušel na stole vedle sebe,  já jsem všechno navalil vazelínou a vypíná volantem zatím bez problému, jen při takovém tom bliknutí (ne úplně zaplej blinkr) při předjíždění mi zůstane někdy blikat a to mě právě utvrzuje v tom, že je chyba v tom protikusu, než si to časem sedne, obrousí.

a hlavně jdou světla a mlhovky. a taky jdou už zapnout automat. světla a hlasové ovládání. což mě vede k tomu, jestli někdo nemáte seznam pokynů pro hlas. ovl., abych věděl co všechno se dá ovládat, když už to v tom autě je.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

A zkoušel někdo přehodit celý modul COM? Je třeba to nějak přeprogramovat diagnostikou? Zkoušel jsem modul rozebrat a vyčistit, ale nepomohlo to. Mám páčky z jiného auta, ale po přehození mi to píše chybu imobilizéru, konkrétně modul přepínačů pod volantem. trvalá závada. příjem signálu přenašeče. páčky jsou úplně stejné, ale číslo dílu je jiné. na starém je číslo 96542560XT a na novém 96511201XT. Nechce se mi rozebírat oba díly a vzít si jen tu páčku na ovládání světel, protože občas mi naskočí chyba do motorovky zaseklé tlačítko tempomatu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...