Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všem, koupil jsem jiný motor kde bylxy udělány rozvody i hlava. Motor benzín KFX 1.4, 1997, mám dle foto dotaz :

1. vodní pumpa zdají se mi malé lopatky v motoru - původní co kdysi měnili v peugeotu jsou větší viz foto motor s pumpou s malými lopatkami a foto staré vodní pumpy i na webu se info liší jak to má být správně??

2. jak se otáčí motor doprava ne? na třetí fotce jsou šipky na řemenu, že je to blbě? Šipky maji ukazovat ve směru chodu motoru tj doprava dle hodinových ručiček pokud se díám na motor ze strany řemenice..?? diky moc

nova pumpa.JPG

stara pumpa.JPG

rozvodak1.JPG

Odesláno

jo, remen je dan obracene, vodni pumpy se lisi vyrobce od vyrobce, kazdej dava jinou velikost i material, ty bych neresil. Sady INA davam vsude a nebyl nikdy problem, ze by byl nedostatecny prutok chl.kapaliny

Odesláno

diky moc

remen obrátím ale u tech vodních pump pokud jsou lopatky 2x větší u staré než o nové tak bude tomu i průtok odpovídat, jak budu menit motor uvidím co bylo na starém (mimo jiné se přehříval a nikdo nevěděl proč - možná tam dali v servisu pumpu s malými lopatkami..)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...