Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak zvažuji nyní změnu auta potřebuji větší tak buď 307sw nebo 407sw teď nevím zda koupit benzín nebo naftu ročně najezdím 10.000km max... tak že logicky mi to říká benzín...ale na druhou stranu mám přísun nafty za 18-20 kč :-) což mi zase říká nafta... ale nevím

A pokud benzín tak jakou motorizaci si vybrat a jakou určitě ne... a na co si dát bacha...díky za rady:-)

Odesláno

kup si benzín a já převezmu ten přísun za 18-20, ať s tím nemáš starosti :papa

pežota jen v naftě ;), a s tím přísunem nevím, nad čím ještě uvažuješ

Odesláno

zase mě štve že ten nafťák v mém případě dostává zabrat hlavně tedy přes zimu...jedu 11km do práce a 11 z práce. No přísunu mám dost do svého Prďucha jsem tankoval za rok co ho mám tak jednou na pumpě:-)

Jaká je asi nejlepší volba toho nafťáku???

Odesláno

to jezdíš na chlup jako já--11 km ;), jenže já jezdím i přes víkend :P, osobně bych si dnes koupil asi motor RHR 2.0 HDi 100 kw, ale pokud ses už za volantem vyřádil a šedivěj ti skráně, tak 1.6 HDi 80kw  bohatě stačí

Odesláno (upraveno)

Mno 100 kW RHR má FAP :myslim.  Pokud jezdíš opravdu jen krátké trasy a nikdy (myšleno tak jednou za 200 km) ho neprotáhneš na delší (alespoň tak 30 - 50 km) tak raději něco bez FAPu. 

Ale mohu potvrdit - 2.0HDi 100 kW RHR nemá na jízdu chybu. A nemusíš s ním závodit. Výkon použiješ na předjetí, nebo když s károu za zády stěhuješ dceru z místa A do místa B (jako já teď o víkendu) - pak i s naloženým autem a károu za zády nejsi brzdou a auto jede jak kule.

Problém motoru RHR např.v 308 je ten, že je skoro nesehnatelnej :(

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno (upraveno)

jen dodám, že kolega chce 307-407, mezi nima najde plno aut, co už FAP mít nebudou...(myslím oba motory)

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...