pavelross1 Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 Zdravím pánové, potřebuji poradit. Mám 206ku rok výroby 2002, motor HFX 1.1i, Mux, poslední dobou mě zlobily vstřiky, postupně se v chybách začaly zobrazovat všechny. Auto při prudším přidání plynu škubalo a minulý týden při cestě z práce najednou zdechlo za jízdy a od té doby nejde nastartovat. Tady na fóru jsem si našel, že to může být snímač otáček, ten jsem vytáhl, očistil a proměřil, taky Map senzor jsem pročistil a stále nic. Včera jsem namontoval nové vstřiky ale taky to nepomohlo. Když jsem nalil benzín přímo do válců tak chytl na drb a po chvíli zase zdechl. Všechny pojistky jsou v pořádku, čerpadlo benzín tlačí. Po připojení žárovkové zkoušečky na kontakty vedoucí ke vstřikům při startování neblikala, tudíž asi nejde proud na vstřiky. Neorigo diag mi pořád vyhazuje chybu v těch vstřikovačích, ikdyž ji vymažu tak po protočení motorem zase vyskočí. Od včerejška stálo auto bez baterky a s vytaženýma všema pojistkama a jak jsem to složil tak na první otočení blafl ale neudržel se. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Popřípadě je tady někdo z Olomouce a okolí s origo diagnostikou na kterou bychom to mohli napíchnout? Díky za rady. Citovat
krtek 2 Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 (upraveno) a skusacka ani nesvieti ?,jak si to meral medzi dvoma pinmi ? alebo jeden pin- voci kostre auta druhy pin - voci kostra auta alebo pin voci pluspolu baterky? Upraveno 9. únor 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
pavelross1 Odesláno 9. únor 2017 Autor Odesláno 9. únor 2017 mezi dvěma piny, tak jak to je napojené na tom vstřiku... Citovat
krtek 2 Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 (upraveno) tym zistis ze to nejde ale musis zistit ktory z tych dvoch kablov nepracuje jeden je napajaci +12v a druhy ovladaci od rj motora(spina kostru) takze napajaci merias oproti kostre(minus pol baterky) skusacka svieti a ovladaci merias voci plus polu baterky ,skusacka slabo blika takto zistis ktory kabel nepracuje Upraveno 9. únor 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
pavelross1 Odesláno 9. únor 2017 Autor Odesláno 9. únor 2017 Ok díky, vyzkouším a dám vědět... Citovat
krtek 2 Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 meraj pri startovani ale to ti je urcite jasne Citovat
pavelross1 Odesláno 13. únor 2017 Autor Odesláno 13. únor 2017 Tak nakonec už jsem na to neměl nervy a předal jsem pažouta do rukou mechanika, který si myslí, že by to mohlo být čerpadlo, že málo tlačí, tak jsem zvědavej na co příjde.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.