Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co byste řekli na tuto diagnostiku:  https://www.sbazar.cz/chiptools/detail/11546178-diagbox-psa-citroen-peugeot-lexia-pp2000 potřebuji to na Peugeot  a Citroeny od roku výroby 2005 a výše .Doma už sice jednu mám ale je to univerzální Delphi a ta neumí to co PP2000. Tímto jsem se chtěl zeptat zda je to originál diagnostika, protože ta cena je podezřele nízká.  

Odesláno (upraveno)

Reálně se stejně dá koupit jen čína. Nicméně, B-čko se dá koupit podstatně levněji, nebo za tuhle cenu se dá koupit v číně C-čko (musí mít tzv. full chip), a pokud to nechceš sám kupovat přímo z číny, tady na fóru se jimi zabýval tuším senor89 nebo tak nějak se jmenoval, zkus to vyhledat.

Upraveno uživatelem oddie
Odesláno

Myslíš konkrétně tohle téma ? Píšou tam, že i tahle neoriginální diagnostika umí i to co originál je to hned na první stránce. I když si zase rád nechám poradit, jak jsem říkal já dělám pouze s univerzální diagnostikou Delphi a tohle jsem chtěl na svoje auta, abych mohl aktivovat ruzné funkce multifunkcního displeje atd.-takže s PP200 nemám vůbec žádné zkušenosti.

Odesláno

Všechny diagnostické kabely Lexia prodávané mimo obchodní síť Peugeot jsou z Číny. Výše uvedený kabel bude nejspíše verze B, ale s tím se dají diagnostikovat auta do cca r. 2011-2012 s Diagbox v. 5.29. Jinak uživatel senor89 prodával také čínské výrobky, které flashnul na verzi C. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...