Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ted v zime me zacalo divne nasávat auto, zni to jako nejaky ventilator nebo turbinka mate s tim někdo zkušenost. Pokusim se upnout video. Nemuze to byt nejaky obtok vzduchu když je studenej aby to nemuselo nejdriv do IC? O tom motoru téměř nic nevim zatím sem na nem nepotreboval nic delat od te doby co ho mam az ted me toto vydesilo trochu.

2.7 HDI.MOV

Odesláno

z toho videa uplně ten zvuk není jasnej......zkus jestli není někde netěsnost.....a nebo šustí rozvodák a nebo nějaká kladka..... nedělal si rozvody ted někdy?

Odesláno

Taky mi to případá, jak zvuk ložiska na kladce, co řemen příslušenství? Altík? Doporučuju vzít dřevěnou tyčku, dát k uchu a přikládat na jednotlivé části. PS: železná trubka nefunguje.

Odesláno

Tohle není zvuk ložiska, je to opravdu proud vzduchu nejspis jak se nekde lame opravdu jak fen ;o). Rozvody sem nedelal menil jsem volnoběžku na altiku a kladky jsem kontroloval.

Odesláno

S řemenem příslušenství opatrně , je na něm vodní čerpadlo.

:DZvuk fénu nedělá jen vzduch, ale i lopatky a motor, v tvém případě pokud dle tebe proud vzduchu dělá zvuk, tak tam musí být z něčeho "lopatky" :D, ale to :blablabla. z hladu :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak mi coupatko začalo vydávat podobný ne-li ten jistý zvuk. :( Plus velice nepříjemné pískání ve vyšších otáčkách. Tak pokud přijdete na to co to je, tak i já budu velmi spokojený že budu vědět na čem jsem... :(

Odesláno

Byla to vodici kladka na venkovni remen. Uplne suche lozisko. Ani se me tomu nehtelo verit, ze to vydavalo zvuk jak nejaka turbinka nebo fen ;o). Vodici kladka jedine original 910kc po sleve. Ale je to z motoru 2.7 hdi ty mas 2.0hdi. Zkontroluj volnoběžku altiku ty odchazeji také a pak ostatní ložiska.

Odesláno (upraveno)

Coupe mám 2,7 HDI. kombíka mám 2,0 HDI nebo spíš už žena... :-D na tu vodící kladku vsazim taky... Stejně ho musím zavést někam na rozvody, tak pokud to bude tou řemenici půjde nová taky...  Poradíte někoho kdekoli na Moravě kdo je spolehlivej a udělá rozvody za nějaký rozumný peníze? Poptal jsem se v olomouckým Peugeotu,ale cena necelých 20 000 mi přijde vcelku dost.

Upraveno uživatelem t.h.o.m.a.s.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...