Petel6 Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 Dobrý den, jsem vlastníkem P406 Sedan, pre-facelift. V autě by měla být vyhřívaná sedadla, nicméně sedadlo řidiče je měněno a sedadlo spolujezdce nefunguje. Chci se zeptat, zda je vyhřívání sedadla spolujezdce připojeno na sedadlo řidiče, čili nefunguje kvůli němu. Také se chci zeptat, jestli jsou přední sedadla z 406 Break / sedan / facelift / pre-facelift kompatibilní. Díky za odpověďi. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 Vyhřívání je nezavislé mezi sebou. Leda by byla vypálená pojistka. Přední sedadla jsou bezproblemově zaměnitelná, jen nový model má jiné zavity v uchycení pásů, takže sedadla brat i se šrouby pro pás na obou stranách Sám mám ve starém modelu sedačky z nového modelu, jen airbag jsem samozřejmě nezapojil protože starý model je sedačkách nemá. Jo ještě konektor pyropatrony byl jiný, tak je dobrý použít pyropatronu která u sedáku byla, případně přehodit kablík nebo jen konektor Citovat
OK406 Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 Nebo lze koupit vyhřívací vložky (dečky) a namontovat se do sedadel. Na fóru je na toto téma několik příspěvků. Do hledaní stačí napsat Vyhřívání sedadel a vyjedou příspěvky. Citovat
Petel6 Odesláno 5. únor 2017 Autor Odesláno 5. únor 2017 Díky, pokusím se tedy sehnat vyhřívaná sedadla z FL verze, ideálně se šrouby. OK406 S touto možností jsem seznámen, nicméně tato varianta neřeší problém s tím, že každá sedačka je jiná. Spolujezdcovo sedadlo je z faceliftové verze, ale řidičovo sedadlo ne. Přesto děkuji za odpoveď. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 Šrouby do podlahy jsou stejný, jen ty co drží pásy měli jiný závit, jeden šroub mi chyběl a ze starýho tam nepasoval, naštěstí ten vnitřní držák pásu šel přehodit, vnější přehodit nelze, je navařenej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.