Jirhanka Odesláno 2. únor 2017 Odesláno 2. únor 2017 Dobrý den, mám dotaz, bliká mi stále ukazatel venkovní teploty na displeji (typ- přiložený obrázek) ostatní údaje jsou v pohodě, nevíte čím by to mohlo být? mám 206 SW r.v 2006 Citovat
Péťa Odesláno 2. únor 2017 Odesláno 2. únor 2017 Měl by blikat od -3°C do +3°C. Jsi v tomto intervalu? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 jenom doplním, že pokud je venku od minus 3 do plus 3, tak to blikat bude, BEZ možnosti blikání skrýt, vypnout atd., je to výstraha--upozornění, že se venku může tvořit náledí... resp., dá se vypnout jen krumpáčem Citovat
Jirhanka Odesláno 3. únor 2017 Autor Odesláno 3. únor 2017 Dobré ráno. Děkuji za odpovědi. Tak jsem zjistila že se musím ještě dost věcí o tomhle autíčku naučit abych ze sebe nedělala hlupáka. Samozřejmě jsem v intervalu výstrahy. Mám ho teprve 2 týdny a je tam spousta chytrých věcí který v tom prvním nebyly. Jenom doufám že mě tohle nevypeče, u prvního to začalo zaseklým kufrem a skončilo imobilizerem, auto nenastartovalo a nikdo neví co s tím.Jinak jsem ráda že se můžu zeptat aniž by se mi někdo smál, děkuji Citovat
ozzy56 Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 ahoj, zeptej se ohledně auta na co chceš, dokonce se můžeš zeptat i na to, co s autem vůbec nesouvisí , taky jsem se kdysi ptal na to blikání teploty a ONI se mi smáli, je to taková banda, no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.