vitabenny Odesláno 2. únor 2017 Odesláno 2. únor 2017 (upraveno) Dobrej,mám dotaz má 407 SW 2008 1,8 92KW,BENZIN Po startu i v mrazech zhruba do pěti sekund se mi ukáže stop a hláška přehřátí motoru.Ručička teploty vyšplhá úplně nahoru,roztočí se sahara. Auto normálně topí i jede . Copak by to mohlo být,myslím si nějaké čidlo či relé.Termostat měněn ,dělalo to před i po.Děkuji za rady. Upraveno 2. únor 2017 uživatelem vitabenny Citovat
jarokare Odesláno 2. únor 2017 Odesláno 2. únor 2017 Čidlo teploty motoru nebo někde přerušený kabel Citovat
vitabenny Odesláno 2. únor 2017 Autor Odesláno 2. únor 2017 Taky si říkam,díky.Má někdo daší nápad. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 mezikus, mezikus, jak to napsat slušně --je to slangový výraz automechaniků pro ten díl, který je mezi volantem a sedadlem Citovat
straki007 Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 Ozzy za tohle 3x sipku nahoru vitabenny: Neber to jako ve zlem , ale kdyz ti nekdo neco poradi a myslim ze i dobre,tak mne docela hodne pobavilo jak jsi napsal jestli jeste nekdo nejaky napad. Jako co cekas?Ze bude spatne jeste neco jine?Treba ECU. Jeste ani nezkusis prvni radu,a uz chces dalsi. Chjo. v Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.