honzanaj Odesláno 31. leden 2017 Odesláno 31. leden 2017 Prodám novou nepoužitou multimediální 7" 2-DIN dotykovou jednotku. Zakoupeno vloni z e-shopu z Číny a od té doby nepoužito, jen rozbaleno a vyzkoušena funkčnost. Vše stále v originálním obalu.GPS navigace a přehrávač se systémem Android pro Peugeot 308, první generace, před- i po-facelift (rok výroby 2007-2014). Podporuje CD, DVD, USB, SD, přehrává celou řadu obrazových a zvukových formátů. Funguje i jako Bluetooth handsfree. Technické parametry: Procesor Cortex A9 QuadCore 1.6 GHz a 16 GB NAND flash paměti. OS: Android 4.4 Tento model je kompletně v češtině, včetně obsaženého navigačního softwaru a hlasových navigačních pokynů. Přidám v ceně i couvací kameru, která se umisťuje elegantně místo osvětlení registrační značky. Osvětlení však zůstává zachováno.Veškerá potřebná kabeláž a montážní příslušenství je samozřejmě součástí balení. Podporuje originální ovladač rádia pod volantem a dle výrobce i digitální klimatizaci. Po dohodě možno vyzkoušet funkčnost jednotky přímo s vaším autem, ale montáž nenabízím. K vidění po domluvě buď Praha 4 - Michle, nebo případně i Praha 5 - Slivenec Cena 5.990 Kč, při rychlém fér jednání jsem pro klubáka ochoten vymyslet nějakou slevičku.
kemo Odesláno 11. únor 2017 Odesláno 11. únor 2017 Ahoj nevipada špatně a jak dlouho ho máš a jak je složitá montáž
honzanaj Odesláno 12. únor 2017 Autor Odesláno 12. únor 2017 Ano, vypadá velice slušně a do interiéru perfektně zapadne. Já to kupoval někdy vloni v květnu, ale nestihl jsem to zabudovat, kam jsem zamýšlel, tak mi to zůstalo od té doby v krabici. Montáž jednoduchá. Vyndat původní rádio a přihrádku pod ním, zbavit se plastové příčky mezi nimi a připojit a zasunout nové rádio. Na vyndání původního rádia je na youtube videonávod, takže na zkoušku jsem to tehdy zvládl i já ;-) Zapojit všechny kabely, nejde to splést. Redukci anténního konektoru z DIN na Fakra jsem taky koupil a je přiložena (zelený konektor vzadu na rádiu). Pak stačí natahat USB prodlužky pro flashdisk třeba do přihrádky spolujezdce a GPS anténu na vhodné místo. Couvací kameru jsem nezkoušel ale mám s ní zkušenost z jiného auta - protáhnout AV kabel autem, jedna strana do rádia, druhá do kamery, zacvaknout kamerku místo jednoho osvětlení SPZ/RZ (většinou vlevo) a napojit se jednak na osvětlení značky pro jeho zachování a dalším kabílkem na světlo zpátečky pro aktivaci kamery při zařazení R.
kemo Odesláno 13. únor 2017 Odesláno 13. únor 2017 Dík za odpověď a jaká by bílá slevicka pro clubaka
honzanaj Odesláno 14. únor 2017 Autor Odesláno 14. únor 2017 Záleží na zájmu potenciálního zájemce a průběhu jednání... ;-)
kemo Odesláno 16. únor 2017 Odesláno 16. únor 2017 Já se ptám proto že se mě líbí už sem poměrem takovém koukal . Spíš přemyslim nad tím když by se něco porouchalo co s tím budu potom dělat.
honzanaj Odesláno 18. únor 2017 Autor Odesláno 18. únor 2017 Abych to nějak rozumně a přehledně shrnul - autorádio jsem po doručení od prodejce vyzkoušel a bylo funkční. Samozřejmě nabízím možnost se s potenciálním zájemcem potkat a rádio vyzkoušet přímo v jeho autě (pozor, tím nemyslím montáž) a pokud bude vše fungovat ke spokojenosti zájemce a plácneme si, je hotovo. Slovy obligátní formulky z Aukra - "prodávám jako použité, bez záruky", jsem spotřebitel, stejně jako potenciální kupec, jedná se o soukromou inzerci. Tomu všemu odpovídá i navržená prodejní cena, která zdaleka není 10 tis. Kč, jako u nových jednotek s dvouletou zárukou. Takže je-li zájem za těchto podmínek, rád se potkám a můžeme vyzkoušet, prodebatovat...
306xn Odesláno 26. duben 2017 Odesláno 26. duben 2017 Mam iba otazocku? Funguje po montazi aj tlacidlo na nastavenie displeja v aute?
honzanaj Odesláno 23. květen 2017 Autor Odesláno 23. květen 2017 Takže přidávám aktuální info. Rezervovaný kus je pryč a jeden jsem namontoval do naší 308, takže tento inzerát definitivně ukončen.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.