engli Odesláno 17. únor 2017 Odesláno 17. únor 2017 (upraveno) Vždy když jsem měl problém s EGR (u C5 2.0 HDI r.v.2006), tak nastartovat normálně šlo, na volnoběh běžel bez problémů, ale nešlo vytočit motor do otáček (i na místě na neutrál) a motor vůbec neměl tah. Byl problém rozjet se po rovině aspoň na trojku - jen minimum plynu, jakmile jsem přidal trochu víc, tak začal kuckat. V prosinci jsem dával čtvrtý EGR a pokaždý byli příznaky stejný. Tak bych řekl, že EGR ventilem to nebude. Upraveno 17. únor 2017 uživatelem engli Citovat
groollIT Odesláno 28. únor 2017 Autor Odesláno 28. únor 2017 Potíže stále přetrvávají, v servisu jsem zatím nebyl a začíná mne lákat koupě vlastní diagnostiky. máte s tím zkušenosti? mohli byste mi doporučit nějakou dobrou diag pro PSA případně i nějakou univerzální? Citovat
Charlie 607 Odesláno 28. únor 2017 Odesláno 28. únor 2017 V sekci servis je tu o diagnostice lexia obsáhlé vlákno. Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk Citovat
groollIT Odesláno 9. březen 2017 Autor Odesláno 9. březen 2017 Vyřešeno, špatná nafta, tankuju už tři roky u stejného stojanu a nikdy se mi toto nestalo tak jsem palivo nepodezříval. zatím mám ujeto 500km bez vážných potíží... Citovat
brutall Odesláno 9. březen 2017 Odesláno 9. březen 2017 No tak schválně, co to bylo za čerpačku? Citovat
groollIT Odesláno 10. březen 2017 Autor Odesláno 10. březen 2017 Eurowag Benešov ale musím podotknout že jsem u nich propálil v mém HDIčku už 5000 litrů nafty a dosud bez potíží.. Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. březen 2017 Odesláno 10. březen 2017 Vsetko je raz prvy krat :- )))))) Mozno odtial potial to ide, ale potom uz nie. Mozno iny dodavatel, vyprazdnovanie nadrzi. To by sa muselo dat na rozbor, a dokazat ze sa tankovalo len tam a tak. Cize kopec nervov, penazi, zaloby a vysledok neisty. Citovat
brutall Odesláno 10. březen 2017 Odesláno 10. březen 2017 Taky jsem tankoval u jedné čerpačky, dvakrát do plna a auto-406-jsem ráno startoval, jakoby byl vadnej DRV ventil. Hodně dlouho-na můj vkus-startér točil, než auto chytlo. Citovat
groollIT Odesláno 11. březen 2017 Autor Odesláno 11. březen 2017 jasne, mě to zas tak nevadi, jsem rad ze to slo vyresit bez servisu a hnusnou naftu si necham na leto nebo ji daruji otci do jeho starého TDčka.. Citovat
Kosta777 Odesláno 5. červen 2017 Odesláno 5. červen 2017 Ahoj. Stale resim problem se startovanim. Motor naskoci vzdy napoprve ukdyz nekdy musim tocit starter trochu dele. kdyz jezdim denne tak vetsinou ani nechcipne. Pokud je rano zima nebo auto dva dny stoji tak potom motor natocim jako vzdy ale po par vterinach motor chcipne. Potom je problem ho natocit.. Vetsinou pomuze v motoru napumpovaz balonkem palivo rucne.. Nekdy se i po nastartovani rozsivit kontrolka motoru a chyba: engine faul - Repair needed. Na diagnostice je vzdy chyba- nizky tlak paliva.. V servise mi ale uz menili nejaky hadice a delali i tlakovou zkousku. Kdyz bylo auto v servise tak pry zrovna nechcipalo :-( Vyjimecne se i stane ze po nastartovani nefunguje turbo. Po dalsim nastartovani uz je vse v poradku. Co vsechno muze tento problem se chcipanim motoru zpusobovat? Dik Citovat
groollIT Odesláno 5. červen 2017 Autor Odesláno 5. červen 2017 Urcite to musi mit nejakou souvislost... Vlkho, naklon, kvalita paliva... Ja nez jsem na to prisel tak jsem prosel hodne konektoru a vse co slo povolil a znovu dotahl. Mam cerpadlo Siemens a i kdyz byl palivovy filtr zavzdusneny tak to kraviny nedelalo, co na to Bosch to nevim... Citovat
groollIT Odesláno 22. červen 2017 Autor Odesláno 22. červen 2017 Bylo to palivem, asi letní nafta ucpala palivovou soustavu, všechnu naftu jsem vyčerpal, dojel na Benzinu plus, načepoval jsem tam jejich klasickou naftu abych propláchl system a od té doby vše v pohodě, dokonce jsem po oteplení nalil i tu letní naftu a bez problému jsem ji všechnu vyjezdil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.