Lukee Odesláno 22. leden 2017 Autor Odesláno 22. leden 2017 Ano ale teď mám brzdové spinace oba odpojene. No co je prosím tato pojistka má číslo 12 a tu když vytáhnu tak mi to vypne kompletně vše Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 (upraveno) npajanie spinacky cislo 12 odpoj este poistku F23 pod volantom zapalovac treba vylucit vsetko a skus otocit klucik potom odpoj F 11 a 12 pod volantom poistky brzdoviek opet otoc klucik ci sa zapnu svetla Upraveno 22. leden 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Lukee Odesláno 22. leden 2017 Autor Odesláno 22. leden 2017 Když odpojím zapalovač tak to stále funguje ale teď jsem zkoušel odpojovat dal a když jsem vytáhl F25 (rádio) tak světla zhasla zkoušel jsem tedy rádio vyndat a odpojit ale rádiem jako takovým to není to když jsem odpojil z eurokostky tak světla stejně svítila cize co je ještě může být na tu pojistku napojené? Rádio nemám originální Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 (upraveno) odpoj konektor steracov ,vyber ten plast pod oknom a dostanes sa na neho ,sterace musis demontovat tusim a pokial mas zadny sterac tak aj zadny odpoj ale to asi nemas Upraveno 22. leden 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 (upraveno) F25pod volantom ano? pokial pod kapotou je to F25 a to je palivove cerpadlo tak ktora to je? Upraveno 22. leden 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Lukee Odesláno 22. leden 2017 Autor Odesláno 22. leden 2017 Pojistka pod volantem stěrače jsem odpojil ale světla stále svítí Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 (upraveno) sry mam anglicky manual v slovenskom pise cerpadlo ostrekovaca vies kde je ? na pravym prednym kolesom plastkovy podbeh musi dole Upraveno 22. leden 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Lukee Odesláno 22. leden 2017 Autor Odesláno 22. leden 2017 Ostrikovace vim kde jsou a ostrikuji + je možné že to bude dělat ostrikovac na světla? Ten mám totiž odpojen protože mám uražený jeden ostrikovac ale ten fungoval až kdy byli zaple potkavaci světla Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 (upraveno) pise predne a zadne ostrekovace ak mas aj na svetlomety ostrekovace mozu byt napojene na tu istu poistku v knizke mi to uz nepise a v scheme ich tiez nemam problem bude najskor v kabloch a nie priamo v motorceku ten by jedine tak do skraru mohol ist ale overit odpojenim treba Upraveno 22. leden 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 (upraveno) oprava ,ostrekovac svetlometov je tiez napajany z F25 nasiel som to ale napaja to len jeho rele nie priamo motorcek rele by som pohladal a vytiahnul Upraveno 22. leden 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Lukee Odesláno 22. leden 2017 Autor Odesláno 22. leden 2017 Dokázal by jsi prosím tě najít kde to relé přibližně asi je? Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 (upraveno) nie nemam to v aute najskor niekde v poistkovke ale zistil som ze ta poistka F25 je pod napajanim az ked je klucik v prvej alebo druhej polohe takze vezmi skusacku alebo merak vytiahni tu F25 poistku a meraj na oboch zdierkach (klucik vytiahnuty) ak zdierka od strany spinacky ukaze 12 volt proti kostre neni to dobre a potom este odpoj z poistkovky 2 pinovy konektor od spinacky ci to zhasne alebo maj vytiahnuty klucik a meraj na tom dvojpin konektore oba kably nesmie byt napetie ani na jednom potom ten konektor odpoj od poistkovky tiez nesmie tam byt napetie a taktiez nesmie byt napetie ani na tom jednopinovom konektore na poistkovke od spinacky bavinme sa o hrubych kabloch od spinacky pockaj ale tebe sa to rozsvieti po otoceni klucika tak nic toto nerob nemeraj skus dalsi krok pisem nizsie Upraveno 22. leden 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 (upraveno) tiez este skus odpojit F 22 pod volantom a f 25 nechaj zastrcenu a sleduj svetla a potom zapoj obe poistky a odpoj packu steracov Upraveno 22. leden 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Lukee Odesláno 22. leden 2017 Autor Odesláno 22. leden 2017 Záhada nalezena u řidiče pod kobercem jsou 4 konektory a ten jeden je z oxidovany a vypálený když jsem ho odpojil zhasla i světla tak snad to bude tím. Dám vědět kabeli napojim zda to bylo vše způsobeno tím jinak zatím obrovské DÍKY za pomoc. Citovat
krtek 2 Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 skus dat cisla tych zaoxidovanych kabelou ,su na nich cisla Citovat
jarokare Odesláno 23. leden 2017 Odesláno 23. leden 2017 Vidíš , tohle místo mě nenapadlo , přitom už jsem na tom samým místě kdysi dávno řešil kabely u Partnera i 807 . Největší problém je vysušení , aby se závada za nějaký čas neopakovala . Citovat
Lukee Odesláno 27. leden 2017 Autor Odesláno 27. leden 2017 Tak problém byl díky bohu jen v tom konektoru ještě jednou Obrovské díky krtek 2 díky tobě bych na to chlape asi nepřišel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.