Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ano ale teď mám brzdové spinace oba odpojene.

No co je prosím tato pojistka má číslo 12 a tu když vytáhnu tak mi to vypne kompletně vše

1485111136225-325513304.jpg

Odesláno (upraveno)

npajanie spinacky cislo 12

odpoj este poistku F23  pod volantom zapalovac treba vylucit vsetko a skus  otocit klucik 

potom odpoj F 11 a 12 pod volantom poistky brzdoviek opet otoc klucik ci sa zapnu svetla

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Když odpojím zapalovač tak to stále funguje ale teď jsem zkoušel odpojovat dal a když jsem vytáhl F25 (rádio) tak světla zhasla zkoušel jsem tedy rádio vyndat a odpojit ale rádiem jako takovým to není to když jsem odpojil z eurokostky tak světla stejně svítila cize co je ještě může být na tu pojistku napojené? Rádio nemám originální

Odesláno (upraveno)

odpoj konektor steracov ,vyber ten plast pod oknom a dostanes sa na neho ,sterace musis demontovat tusim a pokial mas zadny sterac tak aj zadny odpoj ale to asi nemas 

Odesláno (upraveno)

sry mam anglicky manual

v slovenskom pise cerpadlo ostrekovaca  vies kde je ?

na pravym prednym kolesom plastkovy podbeh musi dole

Odesláno

Ostrikovace vim kde jsou a ostrikuji + je možné že to bude dělat ostrikovac na světla? Ten mám totiž odpojen protože mám uražený jeden ostrikovac ale ten fungoval až kdy byli zaple potkavaci světla

Odesláno (upraveno)

pise predne a zadne ostrekovace ak mas aj na svetlomety ostrekovace mozu byt napojene na tu istu poistku  v knizke mi to uz nepise a v scheme ich tiez nemam  problem bude najskor v kabloch  a nie priamo v motorceku ten by jedine tak do skraru mohol ist  ale overit odpojenim treba 

Odesláno (upraveno)

oprava ,ostrekovac svetlometov je tiez napajany z F25  nasiel som to

ale napaja to len jeho rele nie priamo motorcek

rele by som pohladal a vytiahnul 

Odesláno (upraveno)

nie nemam to v aute najskor niekde v poistkovke

ale zistil som ze ta poistka F25 je pod napajanim az ked je klucik v prvej alebo  druhej polohe 

takze vezmi skusacku alebo merak 

vytiahni tu F25 poistku a meraj na oboch zdierkach (klucik vytiahnuty)  ak zdierka od strany spinacky  ukaze 12 volt proti kostre neni to dobre 

a potom este odpoj z poistkovky  2 pinovy konektor od spinacky ci to zhasne 

alebo maj vytiahnuty klucik a meraj na tom dvojpin konektore oba kably  nesmie byt napetie ani na jednom potom ten konektor odpoj od poistkovky tiez nesmie tam byt napetie 

a taktiez nesmie byt napetie ani na tom jednopinovom konektore na poistkovke od spinacky 

bavinme sa o hrubych kabloch od spinacky 

pockaj ale tebe sa to rozsvieti po otoceni klucika tak nic toto nerob nemeraj  skus dalsi krok  pisem nizsie

Odesláno (upraveno)

tiez este skus odpojit F 22 pod volantom  a f 25 nechaj zastrcenu a sleduj svetla

a potom zapoj obe poistky a odpoj packu steracov 

Odesláno

Záhada nalezena u řidiče pod kobercem jsou 4 konektory a ten jeden je z oxidovany a vypálený když jsem ho odpojil zhasla i světla tak snad to bude tím. Dám vědět kabeli napojim zda to bylo vše způsobeno tím jinak zatím obrovské DÍKY za pomoc.

Odesláno

Vidíš , tohle místo mě nenapadlo , přitom už jsem na tom samým místě kdysi dávno řešil kabely u Partnera i 807 . Největší problém je vysušení , aby se závada za nějaký čas neopakovala .

Odesláno

Tak problém byl díky bohu jen v tom konektoru ještě jednou Obrovské díky krtek 2 díky tobě bych na to chlape asi nepřišel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...