Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi, mam dotaz. Po nepravidelnem chodu motoru mi diagnostika napsala CHYBA SNIMACE TEPLOTY PALIVA. Podle SrviceBoxu jsem si nasel tenhle snimac (na fotce je to c.8). Dil jsem objednal ale jeste jsem se k vymene nedostal, nicmene jsem koukal pod kapotu a asi jsem uplne blbej, ale nikde jsem ho nenasel. Neudelal by mi nekdo chytrejsi nez ja fotku motoru s oznacenim kde hledat a nebo aspon popsal misto kde je. Dil jsem objednal dobre, protoze je to ze service boxu, podle meho VINu. Na foru jsem hledal, ale odpoved jsem nenasel. Pan Google taky mlci. Diky

Screenshot_20170120-123808.png

Odesláno (upraveno)

a nemas nahodou ten starsi typ snimaca co je  priamo na railu? viem ze SB vravi inak ale je divne ze ho nemozes nast 

na railu na lavo ,starsi typ snimaca teploty nafty 

rail.jpg

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

Podle me to co je v SB tak plati na 100%. Podle obrazku to vypada, ze je to na stredu motoru mezi railem a chladicem. Zitra pohledam. Jestli mate stejnou motorizaci, zkuste mrknout... Diky

Upraveno uživatelem petan307SW
Odesláno (upraveno)

Na těch obrázkách je ten snímač zvýrazněnej , spíš bude utopenej někde za hadicí termostatu u rampy

Upraveno uživatelem jarokare
Odesláno (upraveno)

chod od filtra alebo od VT cerpadla po hadicke spiatocky (co jarokare pisal) a ak tam je musis ho najst 

spiatocka je oznacena zelenym bajonetom(rychlospojkou) a aj zelenou kockou(rozdelovacom)

Odesláno

Tak jsem to nevydrzel, vzal baterku a sel na to mrknout. Jediny co je tomu podobny je na fotce. Jen s malym rozdilem, ze vstup a vystup na koupenem dilu jde za dvou stran (90°) a z toho co mam v aute jsou na jedne strane hnedd vedle sebe. Neboli drzak snimace je jiny, ale snimac v nem zasunuty vypada stejne.

Jinak krtek2 zpatecka se zelenou rychlospojkou vede od cerpadla rovnou do filtru.

_20170120_204608.JPG

DSC_0326.JPG

Odesláno (upraveno)

hura naslo sa :) spiatocky mas zokruhovane do jedneho zvodu(do nadrze) z filtra ,VT cerpadla a prepad vstrekov 

Odesláno

Tak dekuju za rady a tipy. Tuhle vec jsem nasel uz tenkrat, jen me zarazilo, ze to vypada trochu jinak (smer vstupu a vystupu). Pokud prohodim jen to cidlo a drzak necham ten co tam je, by to nemelo vadit, ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...