loque Odesláno 17. leden 2017 Odesláno 17. leden 2017 Zdravím, Zaujímalo by ma, aký je postup na vymontovanie panelu, kde sa nachádza aj CD mechanika. Zistil som totižto, že mi nenačíta žiadne CD. Naposledy som to skúšal cca pred pol rokom a všetko fungovalo OK, včera som si kúpil 2 CD (original) a po ceste domov som ich chcel pustiť, no nenačítalo ani jedno a ani napalované, ktoré predtým čítalo. Viem že so softwarom 2.85 všetko fungovalo, ale myslím že po upgrade na 2.86 som mechaniku netestoval, pri vložení CD vypíše po chvilke CD unreadable, tak by som chcel ako prvý pokus spraviť vyčistenie laseru Citovat
Hodo65 Odesláno 17. leden 2017 Odesláno 17. leden 2017 Dělal jsem to cca před 10 dny, práce na pár minut ... Citovat
loque Odesláno 17. leden 2017 Autor Odesláno 17. leden 2017 tak to by som nepovedal, že bude demontáž taká jedoduchá, ale super, veľká vďaka A tá mechanika vyzerá ako nejaká CD-ROMka Citovat
Hodo65 Odesláno 17. leden 2017 Odesláno 17. leden 2017 Nemáš zač , taky mě překvapilo, že je to tak jednoduchý, u "Francouze" naprosto nestandard, takže to asi spíš konstruoval nějakej Němec , kdyby to vymejšlel Francouz, začalo by se zřejmě vyndáním zadních sedaček . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.