djpatrick Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 Dobrý den, sháním lištu k pátým dvěřím (kufru), která slouží i k otvírání dvěří. Tu lištu bych potřeboval i s tou plastovou blbostí co slouží k otevíraní. Je to na peugeot 206sw 1.4 r.v. 2004. Jak byli ty velké mrazy, tak dveře byli přicuclé a jak jsem více zabral tak se mi to urvalo a rozlomilo. Nevíte kde bych jí mohl sehnat? Na barvě nezáleží. Dále bych pak potřeboval poradit jak se ta lišta dá vyměnit. Je na nějaké šroubky? Nejsem moc velký kutil, tak budu rád za jakoukoliv radu. Předem moc děkuji. Citovat
djpatrick Odesláno 13. leden 2017 Autor Odesláno 13. leden 2017 Děkuji, sice se v tom moc nevyznám, ale opravdu děkuji. Teď už alespoň vím, že se tomu říká okrasná lišta, akorát jé v té okrasné liště mám i velice důležitý plastový prvek k otvírání dveří. Zkusím se tedy po ní podívat někde na internetu, když vím jak se jí přeně říká. Citovat
OK406 Odesláno 13. leden 2017 Odesláno 13. leden 2017 Díval jsem se do servis boxu a jsou dva druhy lišt. Ceny v originálu v Peugeotu: obj. č. 8742E3 - 2068,-Kč nebo obj. č. 8742L5 - 2067,-Kč. Kusit se podívat, zdali by ji neměli ve výprodeji u Peugeot Domanský. Odkaz dával člen Pe.Tr. Jinak se zeptat na vrakovišti a nebo inzerce. Citovat
Dave_k Odesláno 14. leden 2017 Odesláno 14. leden 2017 Když bude VIN, tak bude konkrétní číslo kusu. Citovat
jarokare Odesláno 14. leden 2017 Odesláno 14. leden 2017 8742E3 - okrasná lišta k nalakování 8726P3 - to jsou ty plasty , které mačkají na ty spínače otevření (nevím , jestli je máš v cajku) Citovat
webster105 Odesláno 21. leden 2017 Odesláno 21. leden 2017 Mne sa to tiez zlomilo koli pokazenemu spinacu na otvorenie kufra. V obchode to nikde nemali len v peugeote ako original ani neviem kolko to stoji tak som si zohnal z vrakoviska za 20€ aj ked teraz mam striebornu listu na cervenom Citovat
martin.holub Odesláno 23. březen 2017 Odesláno 23. březen 2017 doporučuji vrakáč PEUGEOT - já koupil v Ostravě na vrakáči za pár korun tuhle černou s logem viz. obr. výměna je dvěma šroubkama pod tapecem kufru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.