Igor010 Odesláno 6. leden 2017 Odesláno 6. leden 2017 (upraveno) Čaute, mam Peugeot 407 coupe 2.7 HDI a chcel by som sa niekoho opýtať, kto ma tiež toto auto akú ma reakciu pri stlačení plynového pedálu. Pri rozbehu D alebo cúvaní R mi plyn zaberá až pri nižšej pozícii. Zatlačím ho možno 2 cm a je to bez odozvy. Pri rozbehnutom aute to je už v pohode a zaberá mi to hneď po zatlačená plynového pedálu. Vedel by mi niekto povedať, či je to normálne, alebo by to bolo potrebné riešiť. Auto mám cca 5 mesiacov a je to takto už od začiatku. Napadol ma EGR, ale nemám problém pri štartovaní ani s výkonom. Dík. Upraveno 7. leden 2017 uživatelem Igor010 Citovat
Agrafik Odesláno 6. leden 2017 Odesláno 6. leden 2017 Není to náhodu tak, že z 0 rychleji stlačíš plyn a rozjez má menší prodlevu. Žehlí to převodovka. Citovat
Přema Odesláno 6. leden 2017 Odesláno 6. leden 2017 Přímé rozjezdy nejsou nikdy OK ....prostě tato převodovka z 0 na 100 neumí Citovat
Igor010 Odesláno 7. leden 2017 Autor Odesláno 7. leden 2017 (upraveno) Prodleva tam myslim nie je. Problem je, ze mi auto zabera az ked je plyn v nizsej pozicii (stale pisem len o rozbehu ak auto stoji) Zvykne mi to vadit ak potrebujem zaparkovat na nejakom svahu a auto prestane mat zaber a zastavi sa a ja sa potrebujem este posunut a pol metra. Stale mam pocit, ze plyn pritlacim nizko a auto vyleti Upraveno 21. prosinec 2024 uživatelem Igor010 Citovat
Agrafik Odesláno 7. leden 2017 Odesláno 7. leden 2017 Já s tím problém nemám. Je jasné, že pokud nemá měnič sílu auto utáhnout na volnoběh, tak po neopatrném přidání plynu může "zabrat více". Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. leden 2017 Odesláno 7. leden 2017 Volakde sa pisalo o kalibrovani pedala plynu, sku pozriet temu 407. a nemal by automat po zaradenom stupni, ci vpred ci vzad pomaly "ist"??? aj bez plynu? Jasne ze v kopci to je ine, ale predsa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.