Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Čaute,

mam Peugeot 407 coupe 2.7 HDI a chcel by som sa niekoho opýtať, kto ma tiež toto auto akú ma reakciu pri stlačení plynového pedálu. Pri rozbehu D alebo cúvaní R mi plyn zaberá až pri nižšej pozícii. Zatlačím ho možno 2 cm a je to bez odozvy. Pri rozbehnutom aute to je už v pohode a zaberá mi to hneď po zatlačená plynového pedálu. Vedel by mi niekto povedať, či je to normálne, alebo by to bolo potrebné riešiť. Auto mám cca 5 mesiacov a je to takto už od začiatku. Napadol ma EGR, ale nemám problém pri štartovaní ani s výkonom.

Dík.

Upraveno uživatelem Igor010
Odesláno (upraveno)

Prodleva tam myslim nie je. Problem je, ze mi auto zabera az ked je plyn v nizsej pozicii (stale pisem len o rozbehu ak auto stoji) Zvykne mi to vadit ak potrebujem zaparkovat na nejakom svahu a auto prestane mat zaber a zastavi sa a ja sa potrebujem este posunut a pol metra. Stale mam pocit, ze plyn pritlacim nizko a auto vyleti :D

Upraveno uživatelem Igor010
Odesláno

Já s tím problém nemám. Je jasné, že pokud nemá měnič sílu auto utáhnout na volnoběh, tak po neopatrném přidání plynu může "zabrat více".

Odesláno

Volakde sa pisalo o kalibrovani pedala plynu, sku pozriet temu 407.

a nemal by automat po zaradenom stupni, ci vpred ci vzad pomaly "ist"??? aj bez plynu?

Jasne ze v kopci to je ine, ale predsa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...