Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chcel by som sa spýtať, či ste sa už náhodou s niečím podobným nestretli. Mám taký problém, že moja RT3 mi začala z ničoho nič blbnúť a to tak, že keď ju zapnem, tak sa mi na displeji začnú posúvať z hora dole také vodorovné pásiky. Potom o cca 2min sa sama vypne a znova zapne a dookola to isté. Niečo podobné ako je na tomto videu.

Je nutné si kúpiť novú RT3 ? Alebo sa s tým dá ešte niečo spraviť ?

Vedel by mi niekto poradiť ?

• O 4 týdny později...
Odesláno
On 29. 12. 2016 at 7:59 PM, 24tominek24 said:

Zdravím, chcel by som sa spýtať, či ste sa už náhodou s niečím podobným nestretli. Mám taký problém, že moja RT3 mi začala z ničoho nič blbnúť a to tak, že keď ju zapnem, tak sa mi na displeji začnú posúvať z hora dole také vodorovné pásiky. Potom o cca 2min sa sama vypne a znova zapne a dookola to isté. Niečo podobné ako je na tomto videu.

Je nutné si kúpiť novú RT3 ? Alebo sa s tým dá ešte niečo spraviť ?

Vedel by mi niekto poradiť ?

zdravim, tak ako si to poriesil? ja mam ten isty pripad. Tiez logo, starting, loading, ready aaa prd... radio ide ale ine neviem ovladat.

• O 4 týdny později...
Odesláno

taky mam ten problem. Mel jsem to u kamarada elektonika rozebrane , cely displey a byli tam nejake spatne plosne spoje, tak se to vycistilo a pospravovalo , a bylo to dobre asi dva dny. ted to zaclo delat zas.

• O 1 rok později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte, naslo sa na toto nejake reisenie? Mne to robi tiez... :(

Zo zaciatku to robilo len obcas, neskor v kuse a teraz uz ani nenabehne,  len obcas preblikne uvodne logo... :(

Je to problem s displayom, alebo s jednotkou?

Vdaka,

F.

Odesláno

vdaka za info, ale pokial viem RT3-N3-09  nema pevny disk... mozno flash-ka? nemoze to byt zdrojom?

ja viem, znie to hlupo, ale je mozne, ze by stacilo vymenit nejake elektroliticke kondenzatory?

Frydek-Mystek je trosku daleko pre mna... :(

Odesláno

Já jsem tam zavolal, domluvil se , poslal poštou a za týden to přišlo dobírkou zpět. Ale ještě jsem někde četl, pro jistotu zkontrolovat pojistky v kastliku u spolujezdce. U mě to bohužel nepomohlo, byla to základní deska a na té není v podstatě co opravovat, jen kus za kus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...