HonzaZ Odesláno 1. prosinec 2017 Odesláno 1. prosinec 2017 Ta barva je divná. Normální chladící kapalina origo je modrá. Jinak únik kapaliny může být způsoben špatným odvzdušněním při plnění. Pokud ti dělali rozvody včetně výměny čerpadla chladící kapaliny, tak museli doplnit kapalinu. Samozřejmě se chladící okruh při tom zavzdušní. Citovat
zajiCZech Odesláno 1. prosinec 2017 Odesláno 1. prosinec 2017 Takové zbarvení jsem také nikdá neviděl... proto mi to hlava nebere. Domů to dojelo, tak uvidíme co mi na to ráno řeknou, domluvil jsem si raději v autorizáku zastávku, tak pak dám vědět. Citovat
BezoM Odesláno 2. prosinec 2017 Autor Odesláno 2. prosinec 2017 Pridám teda aj ja moju skúsenosť ... u mna to robilo podobne že sa mi vyprázdnila nádržka a keď som ju otvoril tak sa kvapalina vrátila takmer na rovnaku hodnotu ... vyzeralo to ako keby zátka na nádržke neuvolnovala tlak ... kúpil som novú a neskutočne zlepšenie ... mal som auto aj v servise a únik nenašli nikde ani v oleji neni proste záhada značky pezooot Citovat
Lukáš32 Odesláno 2. prosinec 2017 Odesláno 2. prosinec 2017 zajiCZech, tento problém riešim momentálne aj ja, auto bolo v autorizáku , kde mi vymenili chladič oleja, lebo tlačilo olej do nádobky na chladiacu kvapalinu. Po výmenemi oznámili, že je potrebné vymeniť aj tesnenie pod hlavou, len tak pre info. výmena chladiča oleja 244€ , výmena tesnenia pod hlavou 730€ Citovat
TomasARN Odesláno 2. prosinec 2017 Odesláno 2. prosinec 2017 Vymena tesnenia pod hlavou 730 eur? To snad nie Citovat
Lukáš32 Odesláno 2. prosinec 2017 Odesláno 2. prosinec 2017 Material – 213€. Brusenie a tlakovanie hlavy – od 50–80€. Práca – 458€ Ich cenová ponuka Citovat
Lukáš32 Odesláno 2. prosinec 2017 Odesláno 2. prosinec 2017 Tesnenie pod hlavou som ešte nedával robiť, vypracovali mi iba cenovú ponuku, konkrétne vo France Tech Košice Citovat
TomasARN Odesláno 2. prosinec 2017 Odesláno 2. prosinec 2017 Skus iny servis. Nie France Tech. Kolega chcel u nich dat vymenit vodnu pumpu na 308 a tiez to zabili cenou Citovat
Lukáš32 Odesláno 2. prosinec 2017 Odesláno 2. prosinec 2017 Skúšal som BOSCH servis, kde mi vypracovali cenovú ponuku na 748€ a po rozhovore, že ci to myslia vážne s tou cenou mi povedali, že tam nemusia dať nejaké tesnenia tak to vyjde lacnejšie , hľadám ďalej. Citovat
zajiCZech Odesláno 2. prosinec 2017 Odesláno 2. prosinec 2017 Inu auto odevzdane, tak v pondeli cinknou co a jak. Bohuzel technik kteremu jsem zvykly davat auta tam nebyl, byl jsem odbyt jinym s tim, ze cenovou relaci napise 10.000,-- jelikoz nema sajnu co by s tim mohlo byt. :-D O odhad ceny nejde ani tak jako o kontrolu zavady pri prejimce, kterou ani nechtel poradne videt. V pondeli cinknu a vse povim "tomu svemu." :-D Jinak co se tyce ceny, tak jestli mi hodi nastrel jako u Lukas32, tak si to snad i risknu a udelam sam. :-D Citovat
rado1 Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 (upraveno) ja som tiez len za vymenu oleja a filtra dal 200 teraz u kamosa 85 s olejom s robotou aj s filtrom..ja myslim, ze u normálneho mechanika to mas tak za polovicu cca 350 az 400 eur Upraveno 14. prosinec 2017 uživatelem rado1 Citovat
Zili Odesláno 12. listopad 2018 Odesláno 12. listopad 2018 Čaute mám podobný problém. Jedna sa o 307 1.4 65kw najazdených 215.000 km. Už asi dva roky mi pomaly mizne chladiaca kvapalina, jazdím pomerne malo a preto som sa rozhodol kontrolovať pripadne dolievať. Teraz mi však začal tiecť aj olej a cely motor(nielen zo strany od rozvodov ako sa popisuje) je riadne zadrbany. Strata kvapaliny je už pomerne veľká = fľak pod autom. Olej v kvapaliny nemám ... čo by to mohlo byt? Tesnenie hlavy? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. listopad 2018 Odesláno 12. listopad 2018 tak umyj motor a podívej se, kde to teče Citovat
BezoM Odesláno 3. prosinec 2018 Autor Odesláno 3. prosinec 2018 Chlapci mne sa konecne po 2 rokoch a po tom co ma auto raz nechalo na dialnici podarilo poriesit unik ... bolo vadne tesnenie na hlave, ale voda stale trocha unikala ... po niekolkych kontrolach ked sme nikde unik nenasli sme naliali este utesnovac a cuduj sa svetu ono to naozaj pomohlo kazdopadne vymena tesnenia na hlave bolo utrpenie ... Citovat
Zili Odesláno 16. prosinec 2018 Odesláno 16. prosinec 2018 Čaute, po dlhšej dobe som vyčistil agregát, dolial chladiacu kvapalinu. Vysledok je, že po dvoch dňoch zmizla takmer všetka kvapalina. Viditeľne Vyteká cez prednú stranu agregátu po celej jeho šírke. Výmena tesnenia je asi na mieste ... koľko vás to cca vyšlo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.