Radek Hurvajz Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Jo němce časem taky dostaneš, ale nebude to VW ale Alzeimer Jinak potencionální kupce bych rád upozornil aby měli oči otevřený, protože takhle nabizet auto k prodeji muže bejt pěkná pastička, nic ve zlym, jen muj názor. Tím že tvrdíš že jsi z Brna, bydliště maš uvedeno v Praze a s nesmyslnou adresou, auto bylo servisovaný v Třebíči, pro mě jsi neduvěryhodný. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Tady tvrdí že je po pánovi - https://twitter.com/Geeork Citovat
Rychtar84 Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 to píše i v prvním příspěvku,ne? @Geeork - kolik si za ně představuješ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Aha tak to pardon, ja pochopil jako že s tim jezdila maminka když mu ho darovala. Tak to pak jo Citovat
radim.1008 Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Řekl bych, že je to focený v Brně na Robin Oilu před letištěm v Tuřanech. Jinak pěkná 407ma. Hotový vlákno do sekce naše káry. Akorát z druhé strany. Tady není majitel zrovna nadšen. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 radim.1008 přesně tak. [emoji1303] Odesláno z iPhone 7 Plus Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 Aha tak to pardon, ja pochopil jako že s tim jezdila maminka když mu ho darovala. Tak to pak jo Milý pane,příště si lépe přečtěte vlákno,než si mě budete proklepávat na Twitteru. Ovšem Vaše profilovka a to bez urážky tomu asi nasvědčuje. Auto je opravdu moje. :-D ale #pobavilo přeji krásný večer. Odesláno z iPhone 7 Plus Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 Řekl bych, že je to focený v Brně na Robin Oilu před letištěm v Tuřanech. Jinak pěkná 407ma. Hotový vlákno do sekce naše káry. Akorát z druhé strany. Tady není majitel zrovna nadšen. [emoji3] Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Jo,jo jedině z toho profilové zádi ze zadu je fakt boží. Škoda jen,že to tak není i v reálu. :-))) Odesláno z iPhone 7 Plus Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 to píše i v prvním příspěvku,ne? @Geeork - kolik si za ně představuješ? Máti mě říkala že 100 000. Podle inzerátů z TipCar.cz rv 2006 asi ano. Je to od slušného člověka,tak snad si nenasadil. Jaký máš na to názor? Docela by mě to zajímalo. Odesláno z iPhone 7 Plus Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 před 13 minutami, Geeork napsal: Milý pane,příště si lépe přečtěte vlákno,než si mě budete proklepávat na Twitteru. Auto je opravdu moje. :-D #pobavilo Odesláno z iPhone 7 Plus Vzhledem k tomu že se tu sem a tam občas vyskytne nějaký vykuk tak jsem si dovolil nabídku auta proklepnout, nešlo o to že by to nebylo tvoje, ale o to zda nenajdu nabidku stejného auta jinak podanou. A ani jsem nehledal přímo na Twitteru, jen to na mě vyhodil vyhledavač. To že s tím jezdil solidní pán jsem v prvním přispěvku prostě nějak vypustil. Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 (upraveno) V pořádku a díky za Vaše vysvětlení. ;-) Odesláno z iPhone 7 Plus Upraveno 15. listopad 2016 uživatelem Radek Hurvajz Odstraněna citace přímo předchazejícího příspěvku Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 Jo němce časem taky dostaneš, ale nebude to VW ale Alzeimer [emoji3] [emoji3] Jinak potencionální kupce bych rád upozornil aby měli oči otevřený, protože takhle nabizet auto k prodeji muže bejt pěkná pastička, nic ve zlym, jen muj názor. Tím že tvrdíš že jsi z Brna, bydliště maš uvedeno v Praze a s nesmyslnou adresou, auto bylo servisovaný v Třebíči, pro mě jsi neduvěryhodný. Jste fakt dobrej kolík pane. :-D Úplný Colombo člověče. :-D Nevím kde jste vypátral jistotu,že auto bylo servisované v Třebíči,protože rámeček pod SPZ si může člověk dát jakýkoliv,ale nicméně jste fakt dobrej :-D !!! Ano máte pravdu,auto skutečně bylo servisováno 8 let v Trebíči. Původní majitel měl auto v Lesné a to je do Třebíče kousek. Jezdil tam údajně pravidelně,auto tam mělo svého dlouholetého "lékaře" stejně,jako má každý smrtelník. Ano,až tak si svého auta minulý majitel vážil,takže opět fakt bravóóó. :-D Jinak,že mám v profilu Praha,milý pane to ani nevím,adresu jsem v této Tapatalk síti nikde nezveřejňoval a ani jsem to nepokládal za důležité,ale opět dobrý instinkt. A víte proč to takto tady vše rozepisuji? Protože jste mě v tomto vláknu na moji otázku o Peugeot 407 nesmírně pobavil. :-D !!! Odesláno z iPhone 7 Plus Citovat
John Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 (upraveno) Z fotek vypadá zachovale atd.. ale pokud to budeš chtít prodat rychle aby jsi měl na němce, počítej s tím, že za to tolik nedostaneš. Pokud ti opravdu tak vadí a nezkousneš vzhled auta. Upraveno 15. listopad 2016 uživatelem John Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Geeork: Klídek, prostě u nás se do profilu pišou pravdivé informace, zvlášťe pokud tu něco prodávám. takže mrkni do profilu co tam máš za nesmyslnou adresu a uvidíš sám, samo se ti to tam nenapsalo Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 Klídek pane! V profilu jsem udával pouze uživatelské jméno a heslo a teď už fakt kurva vážně! Odesláno z iPhone 7 Plus Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Slušnost je na prvním místě, takhle tady dlouho nevydržíš, nerozčiluj se. Být tebou tak ten přispěvek rychle upravím do slušný podoby. Citovat
Geeork Odesláno 15. listopad 2016 Autor Odesláno 15. listopad 2016 Tak to je vrchol všeho,že to říkáš zrovna Ty! Odesláno z iPhone 7 Plus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.