Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo němce časem taky dostaneš, ale nebude to VW ale Alzeimer :D  :D

Jinak potencionální kupce bych rád upozornil aby měli oči otevřený, protože takhle nabizet auto k prodeji muže bejt pěkná pastička, nic ve zlym, jen muj názor.

Tím že tvrdíš že jsi z Brna, bydliště maš uvedeno v Praze a s nesmyslnou adresou, auto bylo servisovaný v Třebíči, pro mě jsi neduvěryhodný.

Odesláno

Řekl bych, že je to focený v Brně na Robin Oilu před letištěm v Tuřanech. :myslim

Jinak pěkná 407ma. Hotový vlákno do sekce naše káry. Akorát z druhé strany. Tady není majitel zrovna nadšen. :D

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Aha tak to pardon, ja pochopil jako že s tim jezdila maminka když mu ho darovala. Tak to pak jo

Milý pane,příště si lépe přečtěte vlákno,než si mě budete proklepávat na Twitteru. Ovšem Vaše profilovka a to bez urážky tomu asi nasvědčuje. Auto je opravdu moje. :-D ale #pobavilo

přeji krásný večer.

Odesláno z  iPhone 7 Plus

Odesláno
Řekl bych, že je to focený v Brně na Robin Oilu před letištěm v Tuřanech. :myslim

Jinak pěkná 407ma. Hotový vlákno do sekce naše káry. Akorát z druhé strany. Tady není majitel zrovna nadšen. [emoji3]

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Jo,jo jedině z toho profilové zádi ze zadu je fakt boží. Škoda jen,že to tak není i v reálu. :-)))

Odesláno
to píše i v prvním příspěvku,ne?

@Geeork - kolik si za ně představuješ?

Máti mě říkala že 100 000. Podle inzerátů z TipCar.cz rv 2006 asi ano. Je to od slušného člověka,tak snad si nenasadil. Jaký máš na to názor? Docela by mě to zajímalo.

Odesláno
před 13 minutami, Geeork napsal:

Milý pane,příště si lépe přečtěte vlákno,než si mě budete proklepávat na Twitteru. Auto je opravdu moje. :-D #pobavilo

Vzhledem k tomu že se tu sem a tam občas vyskytne nějaký vykuk tak jsem si dovolil nabídku auta proklepnout, nešlo o to že by to nebylo tvoje, ale o to zda nenajdu nabidku stejného auta jinak podanou. A ani jsem nehledal přímo na Twitteru, jen to na mě vyhodil vyhledavač.

To že s tím jezdil solidní pán jsem v prvním přispěvku prostě nějak vypustil.;)

Odesláno (upraveno)

V pořádku a díky za Vaše vysvětlení. ;-)

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odstraněna citace přímo předchazejícího příspěvku
Odesláno
Jo němce časem taky dostaneš, ale nebude to VW ale Alzeimer [emoji3]  [emoji3]

Jinak potencionální kupce bych rád upozornil aby měli oči otevřený, protože takhle nabizet auto k prodeji muže bejt pěkná pastička, nic ve zlym, jen muj názor.

Tím že tvrdíš že jsi z Brna, bydliště maš uvedeno v Praze a s nesmyslnou adresou, auto bylo servisovaný v Třebíči, pro mě jsi neduvěryhodný.

Jste fakt dobrej kolík pane. :-D Úplný Colombo člověče. :-D Nevím kde jste vypátral jistotu,že auto bylo servisované v Třebíči,protože rámeček pod SPZ si může člověk dát jakýkoliv,ale nicméně jste fakt dobrej :-D !!!

Ano máte pravdu,auto skutečně bylo servisováno 8 let v Trebíči. Původní majitel měl auto v Lesné a to je do Třebíče kousek. Jezdil tam údajně pravidelně,auto tam mělo svého dlouholetého "lékaře" stejně,jako má každý smrtelník. Ano,až tak si svého auta minulý majitel vážil,takže opět fakt bravóóó. :-D

Jinak,že mám v profilu Praha,milý pane to ani nevím,adresu jsem v této Tapatalk síti nikde nezveřejňoval a ani jsem to nepokládal za důležité,ale opět dobrý instinkt.

A víte proč to takto tady vše rozepisuji? Protože jste mě v tomto vláknu na moji otázku o Peugeot 407 nesmírně pobavil. :-D !!!

Odesláno (upraveno)

Z fotek vypadá zachovale atd.. ale pokud to budeš chtít prodat rychle aby jsi měl na němce, počítej s tím, že za to tolik nedostaneš. Pokud ti opravdu tak vadí a nezkousneš vzhled auta.

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Geeork: Klídek, prostě u nás se do profilu pišou pravdivé informace, zvlášťe pokud tu něco prodávám. takže mrkni do profilu co tam máš za nesmyslnou adresu a uvidíš sám, samo se ti to tam nenapsalo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...