Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj omlouvam se za asi balani otazku pro nekoho,ale az dne jsem si vsim vzduchove zasiceni pedalu brzdy pri proslapavaní.Je to normalni jev?

Upraveno uživatelem mracek25
Odesláno

308mička mi to nedělá, ale u 207 to mám také. Tam se to objevilo po výměně zadního brzdiče a destiček, ale STK pak prošla bez ztráty kytičky. Pedál brzdy je pocitově stejně "tvrdý" jako u 308.

Odesláno

S tím ti já neporadím, jsem jen uživatel a v autech se nehrabu ale tady jsou klucí šikovný, určitě se někdo najde kdo poradí, mě se o auto stará servis

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno (upraveno)

Jj ja neřikam že tomu něco je jen by mě zajimalo zda to muže dělat či ne brzdí to dobře a mam u po technické.

Předchozí příspěvky se necitují!

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Může to být klidně od některý hadičky od posilovače, dirka nebo netěsnost a malinká, že to nebude mít vliv na funkčnost brzd :myslim

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

Na 306 to mám taky a zjistil jsem že to jde za pedálem z míst kde je přidělán dál jsem to nezkoumal,auto brzdí jak má a někdy stačí pedál z boku nakopnout a je po syčení :D jezdím s tím už asi rok :D

Odesláno

To syčení je naprosto normální a vzniká při pohybu pedálu, kterým zjednodušeně pouštíš atmosférický vzduch pod membránu posilovače a protože je nad membránou podtlak tak přes pístnici  atd. tlačí na píst hydraulického brzdového válce. Při povolení pedálu se zase vzduch vypouští zpod membrány zpět přes vypouštěcí kanál a proto to syčení.

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...