Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky za typ a jaké doporučíte držák na kolo?Dívám se na Thule a tam jsou dvě možnotsi jen dotaz ohledně drážky nosiče,někdo mi říkal i myslím tady někde psané, že je drážka u nosiče z Lídlu užší,že nato nenasunu od Thule držák kol.Nevíte jak to je?Jestli chápu dobře tak ta levnější varianta se jen položí a přitáhne přes jejich systém a ta dražší varianta se nasazuje do drážky. Jinak osobní váš názor raději si připlatit a koupit Thule nosič za 3800,- nebo stačí z Lídlu za 1000,-.Díky za rady.

Odesláno (upraveno)

Já mám nosiče kol za nějakejch cca 600Kč/ks z globusu a jsou OK. Záleží, jak daleko chceš s nima jezdit, na těch mojich je napsaná max rychlost 80km/h, ale mám to na opravdu občasné použití po okolí, tak mně to stačí. Nicméně 110km/h už jsem s nima jel taky a ani se to nehlo (pozorováno přes skleněnou střechu, skvělá věc:mrk). Koukni se, co je psané na těch Lídlovejch, nosič je kus hliníku nebo plechu jako podstava, dvě trubky, co drží kolo za rám a dva řemínky. Chtít za něco takového 3800Kč takového mně přijde jako nehoráznost.

Upraveno uživatelem Ajap
upřesnění
Odesláno

Jinak za mě drážka nebo bez drážky je asi jedno, drážka se asi bude přesněji polohovat, nicméně já to celý vyřešil montáží na zemi - příčníky + nosiče. Je fakt že rozdělávat a zase skládat bych to nechtěl ani jednou za měsíc, natož třeba obden:D To možná bude rozdíl mezi levným a drahým řešením. Já to takhle spojil v jeden "nerozebiratelný" celek a na auto to prostě dávám celé v kuse. Každopádně ty příčníky z Lidlu mají fakt pěkné provedení, za ty peníze (1000Kč) to vypadá fakt hodně slušně.

Odesláno

Protože vozím kola jen občas, tak jsem koupil taky obyčejný nosič asi za 600,-Kč. Letos jsem si vzal kola na dovolenou (300,-km jedna cesta) a bez problémů.

Odesláno

Mám kúpené z Lídlu. Sú parádne. Akurát mi piští meluzína nad 65km/h. A pri 90km/h to piští ako píšťalka. Neviem si predstaviť ísť na dlhú trasu. Tiež môžem potvrdiť, že presklená strecha je paráda :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...