Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Charlie 1 - Auto kupuje proto, protože se mu na fábce vysral motor a investice do opravy je tak velká, že chce koupit raději něco jiného. Kupuje to teď před stavbou domu hlavně z toho důvodu, že až začne stavět, tak by mu bylo líto ty peníze utratit za auto a dal by je radši do baráku. Auto fakt potřebuje a fábka už se nevyplatí opravovat. Je tam v prdeli motor, tlumiče, výfuk, zadní ložiska a jsou zrezlé prahy. Fábku zdědil po otci s tím, že ji dojezdí a pak si koupí něco dalšího, no a po 3 letech, co ji zdědil ji očividně dojezdil na smrt, tak proto teď vybírá.

A o "pravidelném" origo servise se se mnou nemá cenu bavit :D A ani to tu nechci řešit :D 

Stejsn: Jo i Berlingo je ve hře, ale to už je ta kategorie "užitkových" aut o které sice přemýšlí, ale moc se mu do nich nechce. V tomto segmentu má u něj ale před Berlingem navrch Roomster, což nevím, jestli za ty prachy sežene slušnej kus.

Odesláno
před 3 hodinami, FiFa_cze napsal:

Charlie 1 - Auto kupuje proto, protože se mu na fábce vysral motor a investice do opravy je tak velká, že chce koupit raději něco jiného.... Auto fakt potřebuje a fábka už se nevyplatí opravovat. Je tam v prdeli motor, tlumiče, výfuk, zadní ložiska a jsou zrezlé prahy. 

Motor do toho auta zoženie za 200 eur , výfuk a ložiská sú za facku , prahy ešte pár rokov vydržia.  Dorazil by som to auto na stavbe a prachy vrazil do baráku.

Odesláno

Nějak mi uniklo to o stavbě. k tomu už mám co říct ;) Než jsem začal stavět, tak jsem si vždycky říkal, jak je možný, že u novostaveb většinou stává i pěkné nové auto. Už to vím ;)

Hlavně není stavba a stavba. pokud bude stavět na klíč a na stavbu se jen jezdit občas podívat, jak to firmě jde, tak ať klidně zainvestuje do auta. Pokud bude stavět svépomocí, tak na o byl ideální Wartburg v kombiku, ale to už asi nesežene. Tak pak nějaké jiné, podobné, auto. Třeba 405 break,...

A až dostaví, koupí si nové auto, to totiž v ceně domu je zanedbatelná položka, se kterou se dá snadno počítat.

Odesláno

na stavbu dneska staci  vozik  za auto - vse dovezou a co nedovezou uveze vozik i za novým autem (bez zaspineni interieru ) popripade zainvestuje do  vany do kufru  na holinky  a  pracovni odev 

nejlepsi auto na stavbu je  felicie  s tazným ,ale to  stim že ty dělniky bude vozit vevnitř  , jinak dnesni auta přežijou i vnitrni zaspineni 

jinak  opravdu dneska bych se už dival po autech  09 a novější  ,ale  kupovat  auto je dneska fakt loterie 

Odesláno

Nesouhlasím s Tebou. Častokrát je výhodnější hodit materiál prostě do auta, to samé nářadí apod. A ne vždy je to plánované. Mnohokrát mi volali ze stavby, že až pojedu z práce, ať vezmu tamto nebo něco jiného. A já pořád se zapřaženým vozíkem nejezdil.

Odesláno

zaleží jaky material ono  nerikej že  do auta davas pisek  a jiny sipky material - vše ostatni je balene a dneska uz docela dobre a rozbalene potrhane do auta nedavas , naradi snad kazdy po praci umyje (i kdyz  zednici jsou  ...) 

a nerikej že kvuli stavbe jezdíš pořad spinavym ,starym autem (do prace a vsude jinde)a čekas až ti zavolaji ze neco chybí 

Odesláno

Souhlasím s tím, že pokud nejseš přímo zedník a nejezdíš autem v montérkách od cementu, tak úplně nepotřebuješ starej vrak na dojetí na stavbě. Pokud tam máš partu zedníků a občas jim něco dovezeš, tak to se dá řešit nějakou plachtou do kufru, vanou do kufru a podobnyma věcma. Tchán taky na stavbu vozil věci tehdá úplně novym dvojkovym superbem a vždycky se to vyřešilo nějakou dekou nebo plachtou.

Návrh řešit auto v rámci hypotéky je pěknej, ale on to má trošku jinak s tim financováním, takže do toho hypotéku zamotávat nebudem...

Dneska se domlouval se svým bývalym kolegou, kterej prodává auto, že se na to pojede podívat. Je to Honda FR-V r.2007 1.7 92kW s LPG a najeto cca 180000km. Zatím se domluvili na cenu 110000,- tak uvidíme jestli s tím přijede nebo ne a v jakym je to stavu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...