Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Vcera som pozrel tie kable a ozaj to tam bolo poskodene a jeden preruseni, auto uz funguje len mam dalsi problem ked vypnem kluc, zak zacnu ist stierace a aj svetla. Neviete co som mohol poskodit?

Upraveno uživatelem kamaz
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
V 31. 10. 2016 at 19:16, Robert Boček napsal:

kouř jde bily..dvakrat to samo vytocilo otačky naplno..a mechanik mi přišel že do toho koukal nevericne...každy neni odbornik..pry mu to napsalo..tlak turbo..a neco o filtru..ale pripadlo mi že auto vidi poprve  když mnel najit kde napojit diagnostiku tak mi pomale odmontoval pul auta pod volantem..než sme prisli na to že je to v chladici prihradce pod radici pakou..

Už asi píšem neskoro, ale asi máš načaté turbo. A to čo ti vytočilo motor na plno bol olej ktorý pretiekol cez turbo do sania a nahromadil sa.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim mám 2.0hdi RHT a taky auto z ničeho nic zdechlo po chvilce zase naskočilo takhle se to dělo pár dní a pak už jsem nenastartoval vůbec. Diagnostika neříká nic :)Díky

Odesláno
před 10 hodinami, Semir103 napsal:

vůbec nic neudává? Co kostra baterka, nebo popiš co to dělá při startování

zkusil jsem propojit jen tak na blind baterku a dveře a ukostřeno je vše :) 

Odesláno

Nepochopim proc toto neresis v jednom vlakne.

Zatim jsem napocital 3 vlakna kde to probiras...............

Ztratis se v tom.

A pokud jsem cetl spravne tak s kabelama se nekamaradis tak radeji to odvez k nekomu kdo vi co s kabelama.

Odesláno

straki007: a já jím to říkám pořád, ale je to marný, je to marný a je to marný...:-))) 

Matyb66: popiš projev závad víc, mohou to být kabelu v husím krku což se tu už probíralo, voda v BSI apod. je toho pak hodně. 

Odesláno (upraveno)

S kabelema se sice nekamarádím ale už jezdim sice jsem rozebral spoustu svazků ale jezdím. A probíral jsem to ve více vláknech protože víc hlav víc ví. Nic proti nikomu :)

Upraveno uživatelem Matyb66

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...