Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

cerpadlo je povodne podla spon na hadickach(ty tam das uz klasicke sk-pasky) takze i ked to cerpadlom nebude nemas co lutovat stejne by ho bolo treba v blizkej dobe menit

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

jo ,jezdit s tím může svižně...ale nemá ohýbací páteř a závady neřeší ...jak můj tatík v důchodě....olej když se ho zeptám kdy měnil a kouknu na datum,tak 2 roky z5 ,palivák nic..nikde sáhnuto....

jim stačí že to jede,lehat pod to nebudou

Odesláno

To -Havlicek ty skus zablendovat hadicku od elektromag ventilu benzinovych par ,toto mi robilo na 406 spatne starty(vsetky) ale ked bolo vonku moc horuco

sice to neni uplne tvoj pripad ale vyskusal by som ,problem je v tom ze ele ventil ostal otvoreny a pri starte si to cez neho prisavalo benzinove pary naviac a rozhodilo tym padom zapalnost zmesy  pomohlo az prudke pridanie plynu cize som pustil viac vzduchu do motora otvorenim klapky a chytilo to

zaskrt tu hadicku co ide do klapky od elektromag ventila ci sa nieco zmeni

Odesláno
V 15. 10. 2016 at 13:37, RemcobCZ napsal:

Dobre, jsem ted u čidel. Jsou tu dvě modré a zadne zelene, ale k jednomu vede tato zelená propojka.

máš ty čidla přehozené, to modré s jedním kabelem nahoře na termostatu má bít v hlavě motoru to je pro kontrolku a to hnědé z hlavy má bít místo něj v termostatu a někde okolo by měl bejt dojpinový hnědý konektor. A ten zelený konektor by měl být zapojen vtom čidle vespod termostatu nevím proč tam máš tu propojku ale možná máš namontované čidlo s novějším konektorem tak někdo udělal redukci ale pokud ne tak bych tu redukci vyhodil je to zbytečnej spoj navíc. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...