Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím má někdo na Partneru Odnimatelný sněhový kryt (ucpávka)? V příručce je to na straně 178. Nebo byl by někdo ochotný najít číslo v serviceboxu. Jedná se o Peugeot Partner Tepee outdoor, r.v. 2016. VIN teď u sebe nemám, takže pokud by byl moc potřeba, tak dodám později.

Odesláno (upraveno)

mám přesně stejný kryt, jako je na obrázku, ale pro model 2016 podle VIN už nepasuje, podle mě dávají k autu asi staré příručky...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

polozka: 98 109 664 80 (citroen/peugeot) je to rovnake, len znak sa lisi. pozistuj :super

zvyraznene cervenou farbou. predpokladam ze mas tento typ naraznika ;)

35.jpg

Upraveno uživatelem Marcel00
Odesláno
před 1 hodinou, Laďa napsal:

V Peugeotu Bludov taky říkal technik, že ten kryt není. Mně to ale bylo divné, protože jak jsem už uvedl výše, tak  v příručce je to na straně 178 a na obrázku je jeden kus.

Kryt proti sněhu.pdf

ak by to bolo podla tohoto typu naraznika tak sa skus pytat na polozky:

96 777 241 80

a

96 776 621 80

Odesláno

Takže děkuji za spolupráci. Už je objednaná. Objednací číslo nevím, ale v Peugeotu ji našli. Cena asi 900,-Kč. Jak přijde dám podrobnější info.

Odesláno

:)tak jsem se ještě jednou díval na obrázek podle VIN a ten díl je tam uvedený pod číslem 35, ale protože jím auto nebylo vybaveno od výroby (samozřejmě), tak v popisu není uvedený, jasně že ani jeho OEM číslo :(

takže majitel Peugeotu to nemá šanci zjistit--musí jít k Citroenu, tam to označené mají..., typicky francouzské :P

Odesláno

majitel nesmí zadat VIN auta jinak není v seznamu OEM,když víš jaký máš nárazník a dáš normálně vyhledat podle motorizace a karoserie tak v seznamu bude i OEM krytu ;)

Odesláno

auta se vyvážejí jak do Afriky, kde krytu proti sněhu asi netřeba, tak např. na sever Evropy, kde ještě někdy sněží :P, jinak ten kryt má zabranit slané břečce v zimě dostat se na chladiče, nic jiného 

jo, nějakou metlu by k autu mohli dávat, tak do 30. let...:myslim:D

Odesláno
před 17 hodinami, mmartinkovic napsal:

Je zaujimave, ze cim novsie auta su tym viac sprostosti potrebuju.

Keby tak radsej poriadlu metlu na ometanie strechy k tomu davali.

A kde bude tak snezit, ze ten kryt bude treba?

Představ si, že v Jeseníku a okolí v zimě někdy i sněží. Je to asi divné, ale děje se to.;)

• O 5 týdnů později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...