kveton Odesláno 7. říjen 2016 Odesláno 7. říjen 2016 Ahoj, poslední dobou mi zlobí studené starty, Projevuje se to dost silnym bílym kouřem při studeném startu a kouř je hodně cítit po nespálené naftě. Když je motor teplý (stačí 10min předem zatopt webastem), tak je start normální a nekouří to. Chod motoru je takovej ne úplně nepravidelnej a moc se tomu nechce do otáček a při tom právě dost hulí. Máte nějaké rady čím by to mohlo být? Mohlo by to být EGRko? Díky Citovat
kveton Odesláno 7. říjen 2016 Autor Odesláno 7. říjen 2016 žhavení je znát i při teplotách 15-20st? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. říjen 2016 Odesláno 7. říjen 2016 Tohle mi dělala jedna mrtvá žhavička. A bylo to jak kdy.. Bílej smradlavej kouř, nepravidelnejn chod max 5vteřin. Pak vše OK. I když nevim nevim při dvaceti stupních? Citovat
kveton Odesláno 7. říjen 2016 Autor Odesláno 7. říjen 2016 Dneska 10st a byl jsem jak Avie dobrych 20s, pak jsem radsi vyjel a prestalo to Citovat
Šalda Odesláno 8. říjen 2016 Odesláno 8. říjen 2016 Mě to taky dělá, jen když je zima, nad 10 stupňů ne. A stačí 20-30 sekund a dým je pryč. Citovat
kveton Odesláno 8. říjen 2016 Autor Odesláno 8. říjen 2016 jenže mě se to právě poslední dobou hodně zhoršilo, tak mě to znepokojuje a čoud je to fakt strašnej, nerad bych aby na mě zavolali ekology Citovat
HonzaC2 Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 (upraveno) Pripadne pootevreny EGR. Kdyby vazne nedoviral, bude jej to po startu dusit a nafta se nespali, protoze tam nebude dost kysliku. Jak se motor ohreje, EGR uz byva normalne otevreny takze pak uz to nevadi. Upraveno 10. říjen 2016 uživatelem HonzaC2 Citovat
kveton Odesláno 10. říjen 2016 Autor Odesláno 10. říjen 2016 hmm, tak to EGRko by to být mohlo, to mě zlobí Citovat
zolco Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 Ani moje neštartuje bohvie ako,cítim tak isto nespálenú naftu.Špatný žhavič by vypísal počítač ako antipollution fault,mne už raz odyšiel! Citovat
HonzaC2 Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 Ja mel svicky mrtve 3 a na displayi v aute to nepsalo nic. Zjistilo se to az na diagnostice, kde to psalo zavadu zhavicich svicek nebo rele zhaveni. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 (upraveno) Žhavičky ti neukáže v autě nic. Musí se změřit. Navíc pokud je to EGR a podchází, tak po startu zkusit sáhnout na trubku zpětného vedení do sání, zda neni teplá. Pokud ano, tak podchází (Doufám že se nepletu s tim uzavřenym EGRem při volnoběhu) dobrý je hned po startu a co nejblíže k EGRu. Trubku může po delší době zahřívat stlačený vzduch ze sání Jinak to že po startu začne při nízkých teplotách pokuřovat je normální. Ale musí začít kouřit až díky zahřívání výfuku a tim odpařování zkondenzované vlhosti. Ne že po startu vylítne bílej dým a smrad jak bolavá noha. Upraveno 12. říjen 2016 uživatelem Chozeluizskuner Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.