Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, idem sa s vami podelit o "zazitok" s ele.rucnou brzdou. Prejav chyby bol iba v rezime, ked si povolujem/zatahujem ele.brzdu sam. Po manualnom zatiahnuti rucnej (sucasne v P, zaslapnuta brzda) sa namiesto zatiahnutia rozsvietila kontrolka rucnej P brzdy s !. Napichol som GT na Diagbox - C1555 , v popise chyby Tlacidlo neutralizovane alebo vadne.Vymazal som, vsetko opat fungovalo , ale iba v automatickom rezime. Ci uz uvolnit/zatiahnut, hned sa rozsvietila kontrolka. Chyba zmizne aj pri vyp a nastartovani motora. Napisal som HonzaZ ,kt. chcem podakovat za pomoc s blizsim popisom chyby. Objednal som tlacidlo podla SB a dnes vymenil. Vsetko funguje ako ma. Po demontazi, som sa trosku hral s tlacidlom - starym. Ozaj je spinac akoby zaseknuty/spomaleny. 

Vymena:

1. Odpojit bateriu

2. Opatrne pomocou plastovym padiel vycvaknut kryt, odporucam zacat od volantu

3. Povolit 2x torx 20

4. Vytiahnut tlacidlo ( zhora ma zapadku)

5. Odpojit konektor

6. Spatna montaz + pripojenie baterie. 

7. Overit funkcnost tlacidla aj tlacidiel (kufor , nadrz, start)

8. !!! NEZABUDNUT ZAVRIET NADRZ :-)

Pri demontazi odporucam trochu vykurit interier aby ste si vplyvom chladu/tvrdosti a krehkosti plastu nic nepolamali.

- Vsetko co sa tyka ele, VZDY pri odpojenej baterii!!!

Par foto:

DSC_0680.JPG

DSC_0681.JPG

DSC_0685.JPG

Odesláno

Smutné, že dnes už nedokážu spoľahlivo vyrobiť ani obyčajné tlačítko :( Pravdepodobne má zdvojený kontakt, kvoli "safety" ale to je jedno.

Odesláno

NJN, to jsou ty starý modely před 7/2012 :aut Mohl jsi alespoň přehodit oranž ledku, aby to tam nebylo, jako pěst na oko ;) 

Odesláno (upraveno)

Mohol by si ho rozobrať, ako je vo vnútri zapojené, či tam je aj nejaká elektronika, predpokladám že asi áno :myslim

Inak mne sa oranžové podsvietenie interiéru páči, je to také tlmenejšie ako biele, kolega má C4 picasso a tam tie biele v noci riadne vypalujú oči :cool: Navyše niektoré tlačidlá vobec nemajú regulované podsvietenie, pália na 100% vždy :bojim A ja som na oranžové zvyknutý už z 406.

Upraveno uživatelem loque
Odesláno

No nevím :roll Ve 406 bylo oranž super, i v 308 je super, ale k 508 se to nehodí :myslim Zvlášť, když máš navigaci. Bíle podsvětlené budíky (stále), dominantní bílá na displeji NAVI a zbytek oranžový??? :bojim
Jinak nevím o ničem, co by mě v noci v 508 oslňovalo. Krom vemínek v protisměru :aut 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...