TommyC4 Odesláno 4. říjen 2016 Odesláno 4. říjen 2016 Ahojte, idem sa s vami podelit o "zazitok" s ele.rucnou brzdou. Prejav chyby bol iba v rezime, ked si povolujem/zatahujem ele.brzdu sam. Po manualnom zatiahnuti rucnej (sucasne v P, zaslapnuta brzda) sa namiesto zatiahnutia rozsvietila kontrolka rucnej P brzdy s !. Napichol som GT na Diagbox - C1555 , v popise chyby Tlacidlo neutralizovane alebo vadne.Vymazal som, vsetko opat fungovalo , ale iba v automatickom rezime. Ci uz uvolnit/zatiahnut, hned sa rozsvietila kontrolka. Chyba zmizne aj pri vyp a nastartovani motora. Napisal som HonzaZ ,kt. chcem podakovat za pomoc s blizsim popisom chyby. Objednal som tlacidlo podla SB a dnes vymenil. Vsetko funguje ako ma. Po demontazi, som sa trosku hral s tlacidlom - starym. Ozaj je spinac akoby zaseknuty/spomaleny. Vymena: 1. Odpojit bateriu 2. Opatrne pomocou plastovym padiel vycvaknut kryt, odporucam zacat od volantu 3. Povolit 2x torx 20 4. Vytiahnut tlacidlo ( zhora ma zapadku) 5. Odpojit konektor 6. Spatna montaz + pripojenie baterie. 7. Overit funkcnost tlacidla aj tlacidiel (kufor , nadrz, start) 8. !!! NEZABUDNUT ZAVRIET NADRZ :-) Pri demontazi odporucam trochu vykurit interier aby ste si vplyvom chladu/tvrdosti a krehkosti plastu nic nepolamali. - Vsetko co sa tyka ele, VZDY pri odpojenej baterii!!! Par foto: Citovat
loque Odesláno 5. říjen 2016 Odesláno 5. říjen 2016 Smutné, že dnes už nedokážu spoľahlivo vyrobiť ani obyčajné tlačítko Pravdepodobne má zdvojený kontakt, kvoli "safety" ale to je jedno. Citovat
MJSytic Odesláno 5. říjen 2016 Odesláno 5. říjen 2016 NJN, to jsou ty starý modely před 7/2012 Mohl jsi alespoň přehodit oranž ledku, aby to tam nebylo, jako pěst na oko Citovat
TommyC4 Odesláno 5. říjen 2016 Autor Odesláno 5. říjen 2016 Ta LEDka ma nasrala, ale kaslem na nu. Tlacidlo je Made in Romania co cakame :-D Citovat
loque Odesláno 7. říjen 2016 Odesláno 7. říjen 2016 (upraveno) Mohol by si ho rozobrať, ako je vo vnútri zapojené, či tam je aj nejaká elektronika, predpokladám že asi áno Inak mne sa oranžové podsvietenie interiéru páči, je to také tlmenejšie ako biele, kolega má C4 picasso a tam tie biele v noci riadne vypalujú oči Navyše niektoré tlačidlá vobec nemajú regulované podsvietenie, pália na 100% vždy A ja som na oranžové zvyknutý už z 406. Upraveno 7. říjen 2016 uživatelem loque Citovat
MJSytic Odesláno 7. říjen 2016 Odesláno 7. říjen 2016 No nevím Ve 406 bylo oranž super, i v 308 je super, ale k 508 se to nehodí Zvlášť, když máš navigaci. Bíle podsvětlené budíky (stále), dominantní bílá na displeji NAVI a zbytek oranžový??? Jinak nevím o ničem, co by mě v noci v 508 oslňovalo. Krom vemínek v protisměru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.