Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

už asi před půl rokem se mi občas zejména po startu objeví hláška antipollution fault, kdy se motor začne klepat a auto ztratí výkon, tak že sotva vyjede kopec. Na volnoběh otáčky padají k 600 stovkám, auto občas chcipne. Zpravidla se po pár sekundách auto vrátí do normálu, když ne, tak pomohlo popojet pár metrů zhasnout motor a znovu nastartovat. Poslední tři týdny je to horší, když často nepomáhá ani shora uvedené, kdy jsem zkusil odpojit baterku, což pomohlo.

Mám 206 CC 2.0 16v

Setkal jste se s tím někdo? Já vyměnil svíčky a koupil čistič palivového systému. Nepomohlo. Nemáte nějaký nápad co by to mohlo být?

Odesláno

první nápad-ten nejlepší je zjistit důvod = napíchnout na diagnostiku

. . . dělalo mi to taky na 1.6 16V . . .  dia psala chyba spalování 2. válce-vyměnil jsem svíčky a zatím je klid-očekávám že to není svíčkami,ale zapalovací lištou-hlášku to nevyhodí,ale ty starty jsou "jiné" kolega z práce to měl taky a po výměně zapalovací lišty vše ok

Odesláno

Diagnostika hlásila přesně taky chybu spalování druhého válce, tak sem vyměnil svíčky komplet, ale nepomohlo :( tak asi zkusit tu výměnu ty zapalovací lišty.. 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak nakonec to nebyly vstřiky, ale zapalovací cívka... Teď to funguje, tak to snad vydrží.. snad to někomu pomůže..

Takže si měl pravdu :) díky..

Upraveno uživatelem Dadog

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...