Přejít na obsah

Dadog

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

O uživateli Dadog

  • Datum narození 5.9.1969

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Kdkdkdk
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

665 zobrazení profilu

Dadog's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Ahoj, zaboha nemůžu sehnat Merkur oleje na 2.0 16v. Všude mají jenom na naftaky a ta moje se drobi. Nevíte kde ji koupit? Diky!
  2. Okýnka jsou v pohodě, ono se to vsaklo do ty gumy. A ještě teď jsem koupil nějakou pastu na gumu, na změkčení gumy proti zpuchreni a jede to jak za mlada
  3. Tak nakonec to nebyla taková raketová věda, stačilo namazat tu gumu co je na tom zadním okýnku silikonovým olejem a vše je v pořádku.
  4. Dík za radu.. no zkusím tam mrknout, ale nejsem moc mechanik, tak uvidím jak se mi to povede.. teď mě to moc netrápí, ale jaro se blíží!
  5. Ahoj ve spolek, u 206 CC mi trochu drhne zadní okýnko, někdy se zcela nevytáhne a rovnou se začne vytahovat to přední, takže se to musí dělat na dvakrát? Nějaké rady - něco promazat, vyměnit?
  6. Tak nakonec to nebyly vstřiky, ale zapalovací cívka... Teď to funguje, tak to snad vydrží.. snad to někomu pomůže.. Takže si měl pravdu díky..
  7. Diagnostika hlásila přesně taky chybu spalování druhého válce, tak sem vyměnil svíčky komplet, ale nepomohlo tak asi zkusit tu výměnu ty zapalovací lišty..
  8. Ahoj, už asi před půl rokem se mi občas zejména po startu objeví hláška antipollution fault, kdy se motor začne klepat a auto ztratí výkon, tak že sotva vyjede kopec. Na volnoběh otáčky padají k 600 stovkám, auto občas chcipne. Zpravidla se po pár sekundách auto vrátí do normálu, když ne, tak pomohlo popojet pár metrů zhasnout motor a znovu nastartovat. Poslední tři týdny je to horší, když často nepomáhá ani shora uvedené, kdy jsem zkusil odpojit baterku, což pomohlo. Mám 206 CC 2.0 16v Setkal jste se s tím někdo? Já vyměnil svíčky a koupil čistič palivového systému. Nepomohlo. Nemáte nějaký nápad co by to mohlo být?
  9. Ahoj, mám dotaz - ze starého auta mi zbyly kola 195/60 R15. V TP mám akorát 195/55 R15 nevíte jestli se mi tam vlezou? Je to o chlup, ale snad by mohly ne? Nemáte zkušenost?
  10. Video pomohlo, díky už zase stahuje!
  11. Ahoj, jsem blbec, ale dnes jsem vypnul motor při stahování střechy. Mám pootevřený víko kufru a střecha nejde nahoru ani dolu.. Asi nějak zapoměla, že je v tom procesu a teď jenom pípá Nenapadá vás jak to dát do kupy?
  12. Ještě dodávám,že se jedná o motor 2.0 16v
  13. Jaká tam patří? Resp nevím jakou tam mám teď, můžu dolit nějakou?
  14. Děkuju tommymu.. Každopadně se ze mě stal hrdý majitel P 206 CC 2.0 16V. Ještě otázečka - nevíte kde v Praze nechat vyrobit duplikát klíče, klidně bez dálky, ale nejlépe pod 1000 Kč
  15. Čau, díky za odpověď - no věc se má tak, že ho kupuju za 35ooo a vím, že není úplně v top stavu.. Na druhou stranu se bojím, že bych se v ofiko servisu nedoplatil.. Nebo teda já mám zkušenost jenom se servisem audi a tam to jsou drahé spásy tak právě hledám nějakou alternativu
×
×
  • Vytvořit...