ricik13 Odesláno 26. září 2016 Odesláno 26. září 2016 Zdravím odborníky.Na mé 406 r.v.2004 mi přestalo fungovat venkovní čidlo teploty.Na displeji byli pouze (-- ) rozhodl jsem zakoupit čidlo nové ale ta cena :-( tak jsem zakoupil z vrakoviště celé zrcátko .Vyměnil pouze čidlo ale čidlo ukazuje nesmyslné hodnoty tzn. nějakých 48-50 st.C když bylo venku cca 20 st.C. občas se i stane že přestane ukazovat a opět se objeví pouze (--) pak zase naskočí ale teplota je 50 st.C. :-( Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti ?? Nemusí se to nějak skalibrovat ?? nebo tak něco ?? nebo může být problém ještě někde jinde ?? Moc děkuji za Vaše rady,poznatky :-) Citovat
fejfarz Odesláno 26. září 2016 Odesláno 26. září 2016 Podle mého si čidlem z vrakoviště vůbec nepomůžeš. Taky už nemusí fungovat korektně. Mě taky ukazovalo čidlo nesmysly, koupil jsem nové i za tu cenu a vše je už třetím rokem v pořádku. Otázka je jak dlouho to čidlo vydrží fungovat správně. Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. září 2016 Odesláno 26. září 2016 Da sa nahradit termistorom s vhodnym odporom radovo za 20 Kc. Vela sa toho pisalo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. září 2016 Odesláno 26. září 2016 jak pise mmartinkovic oprava v radech par korun a jistota ze to bude nekolik let fungovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.