Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravym vsetkych. Mam takyto problem: na snehu v priamom smere jazdy sa mi nahana zadok akoby som dostal smyk. Deje sa to nad 30-40km/h, cize do tejto rychlosti v pohode.

Neviete mi niekto poradit co by to mohlo sposobovat?

Dakujem za prispevky a prajem VSETKYM PEKNY SILVESTER A STASNY NOVY ROK

Mam P-405 1.9 SRi rv.90

Odesláno

Já si myslím, že to bude na sněhu přibržděné některé zadní kolo, tohle dělalo auto kolegovi, který zapomínal zabržděnou ruční brzdu, a dělalo mu to na sněhu, na normální silnici(asfaltu) uvařil brzdy.

Odesláno
Původně zaslal: JoeMaverick

Zdravym vsetkych. Mam takyto problem: na snehu v priamom smere jazdy sa mi nahana zadok akoby som dostal smyk. Deje sa to nad 30-40km/h, cize do tejto rychlosti v pohode.

Neviete mi niekto poradit co by to mohlo sposobovat?

Dakujem za prispevky a prajem VSETKYM PEKNY SILVESTER A STASNY NOVY ROK

Mam P-405 1.9 SRi rv.90

špatná zpráva, je potřeba udělat repasi nápravy a nebo ji vyměnit za dobrou, páč v ložiskách máš vůli a kola se dostávaj do šípu a způsobují jízdu smykem, nesjížděj se ti výrazněji pneu?

Odesláno

Určitě bych skontroloval, jestli nemáš moc utaženou ručku a jestli se bez problému točí obě kola. Nejjednodušeji asi zajistit pořádně přední kola a střídavě zvednout každou stranu bez zatažený ručky. kolo by se mělo bez problémů točit. U kotoučů destičky v jednom místě pravidelně a opravdu z lehka dřou o kotouč. Pokud kola nebrzdí, tak to nejspíš budou ty ložiska na ramenech. potom zkontroluj silentbloky, jestli nejsou nějak znatelně špatný, pokud s autem bylo zacházeno drsně, smyky ruckou na suchu, mohl se nějakej silentblok vytrhnout a náprava muže bejt hnutá.koukni na rovině na auto zezadu a pokud je to tak, jak si myslím, kola by měli být obě rovně, kolmo k vozovce pokud jsou do tvaru A budou špatný ty lóža a chce to repásko. Snad jsem trochu pomohl. Zatim ahoj a držim palce.

Odesláno

Bude to na 100% vadný ložisko na kyvném rameni zadní nápravy, Já to měl úplně stejný ((vyšší rychlost, zhruba od 40 Km nahoru a prdel auta šlo do strany,převážně na sněhu)). Kupoval jsem ložiska na obě ramena i s čepy a vyměnil. Od tý doby mám pokoj. Měj se.

Odesláno

Zdravim, mně to začala dělat moje 406.

Při jízdě na dálnici na sněhu asi v 70 ti km rychlosti začne prdel lítat ze strany na stranu (samo trošinku, ale pod zadkem to určitě cejtit je)

Začalo mi to dělat po výměně zadních stabilizátorů a nevim co s tim, jestli nemam zajet na geometrii nebo něco jinýho ???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...