Ondra Kovar Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Dobrý den, Potřeboval bych poradit, včera při cestě do práce jsem zaregistroval že mi při zpomalení padnou všechny budíky a hned zase naskočí . Vypozoroval jsem že se to děje jen většinou když otáčky klesnou pod 2000 a když jsou otáčky vyšší budíky normalne funguji. Když do toho zapnu klimatizaci budiky fungují i pod 2000 otacek. Mohl by někdo poradit co s tím? Nebo aspoň čím to je způsobené? Jedná se o Peugeot 206 sw rok výroby 2002 děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Vypadá to na vadné ukostření, nebo nějaký konektor. Zkus to vyprovokovat na místě, přidáváním. Případně hýbej kabely, přitom ať se někdo dívá na budíky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martincihak Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Ahoj, tuto závadu jsem teď řešil na mamine VW polu. Zkus změřit baterku a po nastartování jestli ti neprebiji nebo naopak nedobiji altik. U nás to nakonec dopadlo tak, že baterka se nafoukla. Po výměně baterky jsme zkusili auto projet, ale svítí v přístrojové desce baterka. Po změření je na baterie 13,1 V. Musím říct, že s něčím takovým jsem vůbec nepočítal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 (edited) Ondra Kovar: To zkusit není na škodu, při nastartovaném motoru má být na baterce asi 14,4 V. Edited August 31, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martincihak Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 už se ví co to bylo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts