pavel104 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Dnes jsem vyměnil rozvody na 2,2 HDI. Hned po prvním nastartování se objevila hláška:engine fault repair needed a na displeji na přístrojovce, blikal trojúhelník. Dia mě sdělila kód chyby : PO615 ŘÍZENÉ NASTARTOVÁNÍ A ZASTAVENÍ MOTORU UO304 KOMUNIKACE PŘES SÍŤ CAN PO420 SIGNAL DIFERENCIÁLNÍHO TLAKU VE VÝFUKOVÉM POTRUBÍ PO248 OVLÁDÁNÍ ELEKTROMAGNETICKÉHO VENTILU TURBÍNY 2 P129B SIGNÁL KOPÍROVÁNÍ POLOHY VENTILU TURBÍNY 2 P2563 SIGNÁL KOPÍROVÁNÍ POLOHY VENTILU TURBÍNY 2 Jen doplním že před prvním nastartováním, jsem cca 10x protočil ručně motor, abych měl jistotu že je vše v pořádku. Uvedená chyba se po smazání okamžitě načte znovu.... Nevíte někdo próóóóóóóóč.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladosr Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 mame vsetko zapojene...konektor , hadicky... mozno sa nieco povytiahlo pri praci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel104 Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 před 3 minutami, vladosr napsal: mame vsetko zapojene...konektor , hadicky... mozno sa nieco povytiahlo pri praci... jasně, auto jezdí bez jakýchkoliv problémů.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 kdyby jezdilo bez problemu nezadas tenhle topic a nenapises ten seznam chyb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladosr Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 ked su trvale chyby ...tak neviem , neviem... pozriet uvedene chyby , je to automat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel104 Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 před 4 minutami, Havlicek.Lukas napsal: kdyby jezdilo bez problemu nezadas tenhle topic a nenapises ten seznam chyb OK Tak teda doplním, že kromě výše popsaného, auto normálně jezdí..... Jak to mám jinak napsat ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 (edited) Nemáš to hozené o zub ? aretace a vše sedělo ? zkoukni ještě pořádně podtlakové hadičky.Co Lambda sonda není odpojená ? Edited August 30, 2016 by Sniper17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel104 Posted August 30, 2016 Author Share Posted August 30, 2016 Tak už je vše OK. Na jiné diagnostice jsem chyby smazal a už se nenačítají. Ale stejně mě zajímá, proč se vůbec objevili. Dle dnešní dia - závada ventilu turbíny 2, nějaký problém s tlakem ve výfuku a plný fap filtr. Ale jak píšu, po smazaní vše OK........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Tak alespoň že tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladosr Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 neboj...ono sa to zas objavi.... priama suvislost z vymenou rozvodu tu nie je...len, ak sa na daco zabudlo , co bolo zamietnute..... pockame na regeneraciu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts