ladix1981 Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 Dobrý den mám mám dotaz pro skusene vlastním swecko a idiot z práce mě vysklil zadní sklo jak se dá vyklápět mám otázku mění se jen sklo nebo komplet vše i ta konzole že stěračem abych věděl co asi nastane díky za odpověď ladix Citovat
ozzy56 Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 mění se jen samotné sklo, těch skel je více druhů, podle tonování a roku výroby podle Servisboxu stojí nové kolem 19 tisíc, včetně DPH Citovat
Dave_k Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 (upraveno) Už to máme za sebou taky. V zimě samovolně bouchlo. Jde to jednoduše přestrojit v garáži. Cena okna je dost vysoká jelikož jsou v něm zalitý kabely pro stěrač a zámek okna. To si "kolega" vydělal. Já jetý sehnal od jedno člena klubu za velmi dobrou cenu. Upraveno 27. srpen 2016 uživatelem Dave_k Citovat
ladix1981 Odesláno 27. srpen 2016 Autor Odesláno 27. srpen 2016 no me to zaplati pojistovna mam zaplaceny pripojisteni vsech skel na aute uz sem vyskolen a budu se snazit aby me to uhradila i firma a nebo primo ten chuj ktery sekal krovinakem vedle parkoviste i kdyz nebylo prazdne vse vsi nouzi jde sehnat i jete ale ja chci nove s vyhrevem a funkcni jako tam bylo Citovat
ladix1981 Odesláno 27. srpen 2016 Autor Odesláno 27. srpen 2016 (upraveno) jen otazka jak to tam vse daji aby to sedelo koukal sem ze je to takovej odlitek tak si rikam ze se to meni i s tou konzoli a tak a meni to autoskla nebo to musim hnat pres pezot servis Upraveno 27. srpen 2016 uživatelem ladix1981 Citovat
Dave_k Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 Držáky jsou na skle už z výroby jako držák zrcátka u čelního skla. Výhřev apod. mají všechna skla. Max. se liší v tom zatmavení. Citovat
ladix1981 Odesláno 27. srpen 2016 Autor Odesláno 27. srpen 2016 (upraveno) aha no uvidime jak se bude tvarit pojistovna cena je docela ranec Upraveno 27. srpen 2016 uživatelem ladix1981 Citovat
parizov Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 Kdybys chtěl zkusit alternativu, tak asi před dvěma roky mi měnili čelní sklo na fabii v Pardubicích za Kauflandem. Dílna vypadala, že se mně tam auto ani moc nechtělo nechávat, ale opravdu férové jednání. Jestli to tam ještě ale je, nevím... Citovat
ladix1981 Odesláno 28. srpen 2016 Autor Odesláno 28. srpen 2016 No musím to dát tam kde to má osefovany pojišťovna . Ještě otázka kde na 1.4hdi najdu egr ventil občas tam vzadu jak je balónek na naftu cvaka vliv to na nic nemá ale znervoznuje to diky Citovat
Spede Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 Zdravím nevíte proč mi prasklo zadní sklo? Auto mi stálo u domu a najednou slyším ranu a okno celé vysypané, že by to udělaly tlumiče, že tlačily na okno? Pokud si budu kupovat starší zadní okno, tak stačí jenom okno, když mám stěrač a všechno? Výměna probíhá jenom, že se okno zasadí do pantů a dají se tlumiče, nasadí motorek ke sterači a je hotovo? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 stačí jenom samotné sklo, zbytek přešroubuješ--přehodíš, pokud budeš kupovat starší tak uvidíš, zda už nebude kompletní Citovat
Spede Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 Tak jsem si to nechal vyměnit od odborníka. Sklo jsem sehnal taky za pěkné peníze z vrakoviště, ale byl to tedy porod než jsem ho sehnal. Je možnost nějaké záměny, když 206 sw je tak drahé za jiné dveře, které je levnější a pasovalo by? Nevíte o něčem? Citovat
Dave_k Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 (upraveno) Už to máme taky za sebou jak jsem psal výše. Záměna není možná. Sehnal jsem starší tady na klubu za super cenu. Výměnu jsem zvládl sám v garáži. Upraveno 8. únor 2017 uživatelem Dave_k Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.